Business

Vi elsker og hader alle at skulle på ferie.

Virksomhed

Helm

Telefon

97 21 23 48

E-mail

netbutik@helm.nu

Webside

https://www.helm.nu/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. marts

Gode tips til ferien

Her er lidt inspiration og gode råd til, hvordan du bedre kan overskue feriens store irritationsmomenter. Penge, sikkerhed og pakningen.

Penge!

Vi danskere elsker at rejse hele kloden rundt. Hvis bare vi kunne! Men problemet er at vi desværre har et budget, og i øvrigt skal hjem på arbejde igen. Der er nogle få ting og ikke særlig besværlige ting som du kan overveje næste gang du tager på ferie.

Afbudsrejser!

Der er ingen tvivl om at afbudsrejser er en af de bedste måder at sparer nogle penge på, når I skal ud at rejse. Og det kan også være en god måde at opleve noget nyt på! Rejserne kan nemlig variere helt enormt. Du kan gøre to ting. Vente til sidste øjeblik og så bare tage det bedste og mest spændende der er, eller du kan købe dem en måneds tid før. Der er selvfølgelig massere penge at sparer ved at vente til en måned før, men kun endnu flere, hvis du vente til sidste øjeblik.

Hotel

Hvis du er typen, der rejser meget, kan du sparer en del penge og få en del goder ved at tilmelde dig en af de store portaler for hoteller såsom hotels.com. Ved at gøre det kan du får en masse gode rabatter, plus du får et klippekort, hvor hvert 10’ene gang du overnatter på en af deres hoteller, får du vanvittige rabatter.

Du kan også vælge at lade være med at købe hotel midt i byen, hvor en du rejser hen, men i stedet lidt udenfor. Priserne stige ekspotentielt jo tættere du kommer på centrum, og der køre jo både busser og andre offentlige transportmidler.

Mindre kufferter

Hvis du kigger på nogle af de billigste billetter til enten Italien eller Spanien eller nogle af de andre lækre steder at tage hen, så virker priserne til at være vanvittig billige. Og det er de sådan set også! Problemet er at de bruge en dejlig salgsteknik(for dem) der lyder på at sælge selve billetten ekstremt billigt, men prisen inkludere kun en håndbaggagekuffert og ikke en stor kuffert. Og hvis du tilkøber en stor kuffert koster det nærmest lige så meget som selve billetten. Derfor kan det være en rigtig god måde at sparer nogle penge på, hvis du køber en sådan billet, lader være med at opgradere til den store kuffert, men i stedet køber en håndbaggagekuffert der passer lige til de tilladte mål. Du vil være overrasket over hvor meget man egentlig kan have med!

Hjulene på bilen køre rundt rundt rundt

Hvis du ikke er ligeglad med at køre, kan du ofte sparer en masse penge på at køre, medmindre du selvfølgelig køre i en hummer! Men de fleste af os danskere tænker selvfølgelig på miljøet, og har købt en miljørigtig bil, ikke? Hvis i er flere voksne der kan køre, så kan en tur til Italien eller Spanien faktisk være direkte hyggelig, især hvis man går på sightseeing på vej der ned.