Business

Aalborg Pride er en af årets mest festlige begivenheder, når mangfoldighed fejres med fest i gaden og glade mennesker. Hvis du godt kunne tænke dig at være med i år, så er det en god idé at komme i gang med at planlægge

Virksomhed

Scor.dk

Adresse

Torvet 15, 4600 Køge

Telefon

7027 5959

E-mail

support@scor.dk

Webside

https://www.scor.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. marts

Gør Aalborg Pride til en uforglemmelig dag

Tag afsted med nye mennesker

Det kan være, du har nogle venner, der også gerne vil med til Pride, men hvis det ikke er tilfældet, behøver det ikke at betyde, at du er nødt til at blive hjemme. Du kan sagtens tage af sted alene, da der er masser af mennesker at møde i gaden, men du kan også lede efter mennesker online, der kunne have en interesse i at tage med.

Online platforme gør det nemt at møde nye mennesker med fælles interesser. Det er ofte muligt at finde en masse aktiviteter, man kan lave sammen med andre i grupper. Der er dog også gode muligheder for bare at finde én person, hvis det er det, man er interesseret i.

Aalborg Pride er en sjov begivenhed at tage til som en date, og med online dating, kan man sagtens være heldig at finde den person, man vil på date med. Scor ved at tage online kontakt til andre på datingsider. Her er der gode muligheder for at finde chat for voksne , hvor man kan snakke mere sammen og finde en person, der lader til at være et godt match.

Planlæg dagen

Om du tager til Pride alene eller sammen med andre, så er det en god idé at bruge lidt tid på at planlægge dagen, så du får mest muligt ud af den. Hvornår vil du tage af sted? Hvad vil du gerne opleve?

Sørg for at kigge på hvilke ting, der sker i løbet af begivenheden, og beslut så, hvad du helst gerne vil se. Du kan derefter sammensætte dit eget program. Husk at sætte tid af til transport og pauser til at spise, gå på toilettet, og hvad der ellers kan være behov for. Husk også, at der kommer til at være mange mennesker, så sørg for at overveje hvor tidligt, man bør være de forskellige steder for at få mest ud af oplevelsen.

Gør det til en tradition

Hvis Aalborg Pride bliver en god oplevelse, er det en oplagt ting at gøre til en tradition. Inviter vennerne og gør det til en gruppetradition, eller brug dagen til at møde nye mennesker. Det kan også være en god fast date, hvis du har haft held med at finde en partner via online dating.

Hvis du gerne vil gøre det til en tradition, så tag initiativet og aftal at mødes hos dig eller et andet fast sted for eksempel til noget morgenmad, hvor folk også har muligheden for at gøre sig klar med tøj og makeup, så det kan blive en sjov og hyggelig dag for alle.