Business

Selvom vi stadig klæder os i vinterjakker og strikhuer, er der ingen tvivl om, at foråret er lige rundt om hjørnet.

Virksomhed

Sandshoppen

E-mail

kontakt@sandshoppen.dk

Webside

https://www.sandshoppen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. februar

Gør din have og indkørsel klar til foråret

Det betyder, at vi ikke skal vente så meget længere før vi kan nyde forårets første solstråler i vores have. Derfor kan det også være, at du er ved at overveje hvad du kan gøre for at gøre din have klar til den nye sæson. Måske du har overvejet at lægge en terrasse eller etablere en grussti fra din indkørsel til din have. Det kan også være, at du bare gerne vil friske din have op ved at luge ud og reparere huller. Derfor kommer der her en kort guide til hvordan du gør dine udendørsarealer klar til foråret.

Nye elementer

Hvis du går og overvejer at lave en ny grussti i din have, skal du vælge de rigtige materialer. Her kan du for eksempel bruge vejgrus, som ikke støver og som er et flot og billigt alternativ til fliser. Alternativt kan du bruge knust beton, der udover at være til at betale, også er miljøvenligt fordi det er lavet af gamle, nedrevne bygninger.

Det kan også være, at du gerne vil etablere nogle bede eller plante en busk, som især er en god idé hvis du har masser af plads i haven. Derudover kan en lille køkkenhave være et rigtig lækkert element, ikke kun på grund af den praktiske brug ved at du altid har friske krydderurter, men også fordi det dufter godt. Hvis du er glad for solen, er der ingen tvivl om, at du vil nyde godt af at bygge en terrasse, hvis du ikke allerede har en.

Opfriskning

Det kan også være, at du ikke lige synes du har tid til at etablere en masse nye elementer i din have, og i stedet bare gerne vil friske haven lidt op over en weekend. Først og fremmest kan du luge ud, som hurtigt vil give din have nyt liv. Husk at gøre det lige efter en regnbyge, og helst med hænderne, da du på den måde skåner rødderne og dit havemiljø.

Det kan også være, at du har en sti fra gaden til dit hus, som ser lidt trist ud efter vinterens strabadser. Her kan du på en eftermiddag hurtigt få den til at se nylagt ud, ved at luge ud mellem fliserne, feje og fylde eventuelle huller med vejgrus eller knust beton. Derudover kan du vaske din terrassemøbler, og vupti, så har du en have der er så god som ny igen.