Business

Virksomhed

LOKOO

Adresse

Vestergade 63, 9400 Nørresundby

Telefon

50 40 94 31

E-mail

info@lokoo.dk

Webside

https://lokoo.dk/index.html

Annonce Virksomhedsprofil - 16. maj

Gør dit hår klar til sommer

Har du henover vinteren og det kolde forår ladet håret gro, for at kunne holde på varmen omkring ørene, så er det måske på tide at få klippet i hatten, så hovedbunden kan ånde.

Når sommeren og varmen står for døren, så kan tungt og tykt hår have svært ved at ånde og få luft. Dette kan lede til en række irritationer i hovedbunden, som eksempelvis skæl og arp. Hovedbunden skal gerne kunne få luft, så undgår du også at svede alt for meget fra hovedet.

Find en frisure der passer til dine behov

Det er ikke altid nemt at finde den rette frisure, når sommeren står for døren. Dette er især, hvis man gerne vil beholde sit lange hår. Der er dog nogle få ting, man kan gøre, hvis man gerne vil beholde sit lange hår. Dette kan blandt andet være at få tyndet sit hår, så det ikke er så tykt. På den måde kan luften nemmere trænge ned i hovedbunden og lade den ånde. Man kan også med fordel finde en korthårsfrisure, som man kan bære hen over sommeren, og som passer med, at det er groet ud til, når vinteren kommer.

Det skal ikke være besværligt

Mange finder det besværligt at skulle finde en ny frisure eller en frisør med gode idéer til en ny frisure. En frisør skulle gerne kunne opfylde dine ønsker og kunne visualisere lige præcis den frisure, du havde i hovedet, så du også bliver glad for den, du får på hovedet. En frisør vil også kunne råde og vejlede dig til, hvordan du skal pleje dit hår i varme temperaturer, så du undgår skader på hovedbunden.

Frisør med kreativitet

I Nordjylland er der et hav af frisører, men det kan være svært at finde en, man vil danne et forhold til og som kan forstå ens ønsker. Hos Lokoo som er frisør i Nørresundby tager de dine ønsker meget seriøst og har også fuld forståelse for, hvis du hører musik eller en podcast under klipningen. Hertil er de kreative og tænker uden for boksen, og de kommer gerne med forslag til en ny frisure, farvning eller andet. Dog bliver dine ønsker naturligvis sat i første række.