Annonce

Gør haven klar til forårets og sommerens komme

Efter en lang og våd vinter ser man nu for alvor de første tegn på forårets komme.

Virksomhedsprofil 08. april 2019

Bøgen er sprunget ud, og vejret er endelig begyndt at egne sig til lidt ude liv, hvilket i et land som Danmark straks skal udnyttes. Frosten har også endelig sluppet jorden over det meste af landet, hvorfor det er det perfekte tidspunkt at begynde at gøre haven forårs- og sommerklar.

Havemøblerne skal frem, ligesom tiden skal det, og måske er der steder, hvor vinteren har efterladt sine tydelige spor. Jo hurtigere haven står klar, desto hurtigere kan du komme ud og nyde det gode vejr.

Udendørsaktiviteterne skal gøres klar til brug

Nu er det oplagt at få sat diverse udendørs aktiviteter op, idet børnene dermed hurtigere kan få interesse for udelivet igen. Det kræver sin forælder at få børnene væk fra computerskærmen og ud i haven, men jo hurtigere trampolinen og fodboldmålene bliver sat op, desto større chance er der for, at børnene bevæger sig udenfor. Her er det vigtigt lige at gå tingene igennem, inden børnene bliver sluppet helt løs. Dette gælder særligt for trampolinen, der lige skal have tjekket fjedre og sikkerhedsnet, så den er toptunet og klar til brug.

Det kan også være, at haven skal gøres klar til en nedgravet trampolin i stedet, så der ikke skal rykkes frem og tilbage hele tiden. Der er mange forskellige fordele ved en nedgravet trampolin, og hvis man går i gang, lige når frosten har givet op, så kan man nå at have trampolinen i jorden inden sommerens komme. Hvis du er lun på ideen om en nedgravet trampolin, så kan du få mere info her. En nedgravet trampolin er ikke for alle, men hvis børnene er vilde med at bruge en trampolin, så kan det være en god idé.

Få plantet nye planter og skabt et nyt liv i haven

Blomster og planter er dejlige at se på, ligesom de skaber en større ro i haven, hvor det gerne skal være rart at opholde sig. Derfor er et godt første skridt at få plantet nye skud forskellige steder, således at haven hurtigere kan komme til at stå i fuldt flor. Det er også allerede tid til at få plantesækkene købt i det lokale supermarked, hvis man er så heldig at have et drivhus, der skal producere lækre grøntsager til sommerbordet.

De fleste steder er der gode tilbud og hente, hvis man er hurtigt ude, og det behøver derfor ikke at koste en formue at gøre haven forårs- og sommerklar ligeså snart, at frosten har sluppet sit tag i jorden.

Flyt havemøbler ud og gør dem klar til brug

Det sidste punkt på dagsordenen er at få flyttet alle havemøblerne op fra kælderen eller ud ad carporten og ind i haven. Her kan der naturligvis ligge en del arbejde i at gøre disse klar til brug efter en lang vinter, da der garanteret kræves lidt olie hist og her, hvis havemøblerne er af ældre dato. Herudover kan det være, at selve terrassen lige skal have en tur for at modvirke al den regn, der er faldet i løbet af vinteren. Dette kan tage noget tid, men omvendt kan man hurtigere nyde haven igen, når der er styr på tingene, og vejret bliver bedre.

Trampolinguiden.dk

, 0

Website:
https://trampolinguiden.dk/
Annonceret indhold

Nyeste