Business

Bordtennis er en sport, der er kommet for at blive. I dag finder vi ikke kun bordtennis i et professionelt regi, for sportsgrenen bliver også anvendt som underholdning hele året rundt.

Virksomhed

Spil-ApS

Adresse

Tørringvej 3, 2610 Rødovre

Telefon

70232324

E-mail

info@spil-aps.dk

Webside

https://www.spil-aps.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. juni

Gør klar til sommeren med bordtennisudstyr i særklasse

Den niche-prægede sportsgren er af ældre dato, men det betyder ikke, at vi skal gemme den væk. Tværtimod er det den ideelle sportsgren til sommerens lune aftener eller for dig, der gerne vil gøre det til din sport.

Her kan du læse mere om, hvordan du bliver klar til at konkurrere med dine venner eller andre bordtennisspillere. Vi fortæller dig mere om, hvorfor bordtennis er en sportsgren, som du bør nyde godt af, for der er nemlig en række fordele, som vi ikke kommer udenom.

En sportsgren med simpelt udstyr

Nogle sportsgrene kræver en god portion udstyr, og det kan være både en tung, dyr og besværlig fornøjelse. Men når vi taler om bordtennis, er det en helt anden sag. I dag har du rig mulighed for at finde udendørs bordtennisborde og nyde godt af faciliteterne, hvis du spiller i en bordtennisklub. Det eneste udstyr, du reelt set har brug for i forbindelse med bordtennis, er et bordtennisbat og nogle bolde.

I dag finder du særligt tre forskellige brands, der leverer kvalitetssikrede bordtennisbat. Med et bordtennisbat fra Stiga, Technic eller Scenic kan du være helt sikker på, at du får et bat af høj kvalitet og med fokus på de mange fordele, det kan give dig.

Vælg dit bordtennisbat med omhu

At finde et bordtennisbat er ikke lige så simpelt som mængden af udstyr. Der findes forskellige typer af bordtennisbat, og derfor skal du tage højde for særligt to parametre, der er afgørende for det bat, du bør vælge.

Først gælder det, at dit bordtennisbat skal give dig en tilstrækkelig kontrol med moderat skrue, hvis du endnu ikke har prøvet kræfter med bordtennis eller bare vil spille for sjov. På den måde får du erhvervet dig et bat, der ikke kræver den store tekniske viden, men derimod arbejder med dig i hvert slag. Er du mere øvet, kan du vælge et bat med en øget skrueevne. Her kan det være en god idé at få hjælp fra en ekspert inden for området.

Derudover er dit valg også betinget af din alder. Til børn er det nødvendigt med et mindre skaft, hvilket resulterer i et langt bedre greb om battet. Ligeledes vil det være en smule lettere at have i hånden.

Spil for sjov eller i en klub

Lige meget om du vil spille på klubniveau eller for sjov, er der en række fordele ved bordtennis som sportsgren. Foruden den minimale mængde af udstyr, er det også en sport, der tilbyder sociale fornøjelser, og det gælder både i klubben eller sammen med dine venner. Derudover handler det om teknik og reaktionsevne mere end ren fysik. Dermed skånes kroppen for skarpe vrid eller en hård belastning, som kan beskadige knæ og ryg.

Bordtennis er også med til at styrke hjernen hos ældre, hvilket går godt i spænd med den skånsomme og sociale motionsform. Vigtigst af alt er, at bordtennis kan spilles både udendørs og indendørs, så du har mulighed for at konkurrere udenfor i det gode vejr.