Business

Elsker du at være aktiv og have med sport at gøre? Det kan være, du har dyrket flere forskellige sportsgrene, siden du var lille, ellers også har du specialiseret dig inden for en bestemt gren, så du virkelig er blevet god til det.

Virksomhed

Paul Petersens Idrætsinstitut

Adresse

Tietgensgade 65, 1704 København V

Telefon

33 29 80 25

E-mail

mail@ppkbh.dk

Webside

https://paulpetersen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juni

Gør sport og idræt til din hverdag

Uanset hvordan det hænger sammen, så er fællesnævneren, at du er rigtig glad for at bevæge dig. Hvis det er noget, du godt kunne tænke dig at give videre, så kan du overveje, om du måske skulle tage en idrætsuddannelse .

Der findes flere forskellige typer af idrætsuddannelser, og de specialiserer dig inden for forskellige felter. Fælles for dem er dog, at de gør dig i stand til at undervise og formidle i det, du er stærkest i. Du kan for eksempel overveje uddannelsen til friluftsvejleder, som gør, at du kan undervise i toprebsklatring, telemarkski eller kano, hvor du er ude i naturen i en stor del af tiden. Essensen af uddannelsen er at lære i så tæt samarbejde med det endelige resultat som muligt. For uddannelsen til friluftsvejleder betyder det for eksempel, at du befinder dig ud i naturen i mere end 70 % af tiden.

Gode midler med på vejen

Når du tager en uddannelse, er det rart at have en følelse af, at man er på sikker grund. Derfor udstyres du med en mental rygsæk og værktøjskasse, der gør, at du kan bruge uddannelsen i det virkelige liv. Uddannelserne tager 10 måneder hver især, og det indebærer typisk både rejser og virksomhedspraktik, hvor du får muligheden for at søge ud til de steder, du drømmer om at komme til at arbejde.

Uddannelserne kan også bruges som fundament til i fremtiden at søge ind på idrætsuddannelsen på universitetet, hvor det kan være et rigtig godt skridt at have taget i processen om at skrive en ansøgning til kvote 2, ligesom det kan give et fundament for læring på lignende uddannelser.

Gør dine interesser til din hverdag

Der er ikke noget, der motiverer mere, end at gøre det, man elsker. Derfor handler det også om at forsøge at gøre sine hobbyer til hverdag, og det får du muligheden for med en idrætsuddannelse. Du får muligheden for at få certifikater, der er internationalt gældende, så du i fremtiden kan bruge din erfaring i udlandet, hvis det er der, du gerne vil arbejde. Det er blandt andet relevant for toprebsklatring, som giver rigtig god mening i de norske eller svenske fjelde, eller for instruktørbeviset til mountainbike, der kan være guld værd, hvis du skal til et sted med bjerge for at arbejde.

Desuden har du muligheden for at tage et førstehjælpsbevis, som er alment gældende og internationalt anerkendt. Det giver dig en basisviden og grundlæggende færdigheder, du kan trække på, hvis uheldet en dag skulle være ude. DU kan også tage en bassinlivredderprøve, der kræver en udvidet førstehjælpspakke, og som blandt andet gør, at du kan komme til at arbejde som livredder i svømmehaller eller ved hoteller med pools og svømmebassiner.