Business

Dagene er blevet kortere og temperaturerne er faldet - efteråret er for alvor ved at indfinde sig.

Virksomhed

Verdenskortet

Webside

https://verdenskortet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. oktober

Guide: Det skal du opleve i efterårsferien

Selvom dagene bliver mørkere og koldere, indbyder de kommende vintermåneder til en masse hyggelige stunder med familien. Mangler du idéer til, hvad du og familien skal give jer i kast med i efterårsferien, så får du i denne artikel inspiration til oplevelser og aktiviteter, som med garanti vil lysne de mørke måneder op.

Halloween

Kalenderen siger oktober, hvilket får mange snart betyder efterårsferie. Derudover byder oktober måned på halloween, hvilket de seneste år er blevet en højtid, som vi dansker for alvor har taget til os. Flere og flere forlystelsesparker og attraktioner er begyndt at fejre halloween i efterårsferien og inviterer til aktiviteter for både store og små.

Befinder du dig i Nordjylland, og mangler du og familien noget at tage jer til i efterårsferien, kan I med fordel besøge Verdenskortet v/ Klejtrup Sø i Hobro. I år inviterer Verdenskortet v/ Klejtrup Sø til halloween i efterårsferien, hvilket byder på forskellige aktiviteter og kreative workshops for hele familien. Halloween aktiviteterne skydes i gang lørdag den 10. oktober og varer frem til søndag den 18. oktober.

(Uuuh)hyggelige oplevelser for hele familien

Selvom halloween oprindeligt er højtiden for skræk og rædsel, er dette ikke tilfældet ved Verdenskortet v/ Klejtrup Sø. Her er programmet for halloween fyldt med forskellige inde- og udendørs aktiviteter, som med garanti vil sikre dig og familien nogle hyggelige timer.

Lav din personlige græskar

Der ingen halloween uden et (u)hyggeligt, lysende græskar. Hos Verdenskortet v/ Klejtrup Sø kan du i forbindelse med halloween komme og være med til at skære dit helt eget græskar, som du kan tage med hjem og stille foran hoveddøren. Verdenskortet v/ Klejtrup Sø stiller værktøj til rådighed, så det handler blot at finde det flotteste græskar og give jer i kast med jeres kreative udskærings evner. Vil du hellere prøve kræfter med String art på dit græskar, er dette også en mulighed. Verdenskortet stiller også værktøj til rådighed til dette.

Snobrød på bål

Tillader vejret det, findes der ikke noget hyggeligere end samles om et bål. I efterårsferien kan du og familien varme jer ved ilden samtidig med I sætter i et sprødt, hjemmelavet snobrød. Hos Verdenskortet v/ Klejtrup er snobrødsdejene klar, når I kommer, køb en klump til hver, så du og familien kan give jer i kast med hvem, der er den bedste bål-bager.