Business

Når du lægger vejen forbi Aalborg, er du garanteret en god shoppingoplevelse.

Virksomhed

Aalborg Storcenter

Webside

https://astc.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. december

Guide: Her finder du de ideelle shopping steder i Aalborg

Med flere varehuse og alverdens forretninger i midtbyen, samt et sandt shoppingmekka i City Syd, kommer man som regel hjem med mere end blot det, der stod på ønskesedlen.

Denne artikel giver dig et indblik i, hvor du skal tage hen for at besøge Aalborgs mest besøgte shoppingsteder.

Aalborg midtby

Hvis du ønsker at investere lønnen i midtbyen, kan du besøge de fire hovedgader, der udgør gågaderne i Aalborg, Algade, Bispensgade, Gravensgade og Nørregade.

Alt imens Algade og Bispensgade har de mere kendte forretninger såsom H&M, Jack & Jones, Vero Moda og Matas, har Gravensgade og Nørregade specialbutikkerne og de små, lokale butikker. Du finder eksempelvis Filuca V, Boutique Chové og KRÆS i Nørregade, som ligger i en forlængelse af Algade.

Varehusene

Aalborg midtby huser også de store varehuse Salling, Magasin og Friis Shoppingcenter - alle tre inden ligger i midten af de 4 shoppinggader i Aalborg.

City Syd

Er du i bil, og vil du gerne finde nem parkering, bør du tage turen ud i det sydlige Aalborg, City Syd. Her bliver du med sikkerhed tilfredsstillet, og måske endda en lille smule overvældet, af alle de forskellige forretninger, du kan besøge derude. Du finder eksempelvis:

- Aalborg Storcenter

- Shoppen Aalborg

- IKEA

- JYSK

- Elgiganten

- Power

- Gades Møbelcenter

- Plantorama

- Billig Blomst

… og meget, meget mere.

Det er simpelthen her, du kan få alle dine ønsker opfyldt - der er ikke det, du ikke kan finde i Aalborgs City Syd.

Nordens Paris venter på dig

Det er ikke uden grund, at Aalborg omtales som Nordens Paris - du finder nemlig en ualmindelig hyggelig og fransk stemning med et afslappet folkefærd. Aalborg gør det nemt for dig at shoppe, da alle butikkerne ligger i yderst tæt gåafstand fra hinanden, og især hvis du besøger butikker i Aalborg Storcenter.

Aalborg Storcenter indeholde 80 butikker, både specialforretninger og Danmarks største Bilka. Her finder du det, du søger, og får samtidig én på opleveren. Kom og besøg butikker i Aalborg , City Syd og midtbyen venter på dig.