Annonce

Guide: Inspiration til din ferie i Nordjylland

Mangler du inspiration til, hvor ferien skal gå hen? I denne giver vi dig de bedste idéer til aktiviteter og oplevelser i Nordjylland.

Virksomhedsprofil 01. juli 2021

Oplevelser for alle i Nordjylland

I Nordjylland er der plads til alle. Her er højt til himlen og rig mulighed for at udforske natur, kultur og historie. Er vejret i top, er de nordjyske badestrande et sandt paradise. Strandene er brede og hyggelige, og her kan hele familien trygt boltre sig. Spring i bølgen blå eller gå en tur langs kysten og se om I kan gøre jer et spændende fund - måske I kan være heldige at finde rav!

Udover skønne badestrande byder Nordjylland på noget af den mest fantastiske natur. I kan besøge Lille Vildmosecentret, hvor I kan opleve elge, kronhjorte, kongeørne og andre vilde dyr. Det er også oplagt at snøre skoene og bevæge sig ud på en vandretur - her findes både korte ruter og lange ruter, så I har mulighed for at tilpasse niveauet til jer.

De mest besøgte attraktioner

Nogle af de mest besøgte attraktioner i Nordjylland omfatter steder som Fårup Sommerland, Aalborg Zoo og Nordsøen Oceanarium. Fårup Sommerland er Danmarks ældste sommerland, og her kan I slippe det indre legebarn løs og prøve vilde forlystelser, skattejagt og vandland. I Aalborg Zoo kan I udforske og opleve dyrearter fra hele verdenen, og sætter I kursen mod Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, kan I opleve Nordeuropas største akvarium.

Lærerige oplevelser

Nordjylland er hjemsted for rigtig mange museer og andre lærerige oplevelser for børnefamilien. For mange kan et museumsbesøg måske lyde kedeligt, men besøger I Gasmuseet i Hobro, vil I opdage at et museum er alt andet end kedeligt.

Søger I oplevelser og aktiviteter i Hobro , er Gasmuseet et besøg værd. Her går leg og læring hånd i hånd, når spændende fortællinger fra gamle dage kombineres i sjove og underholdende udstillinger. Kom og oplev de spændende og kreative udstillinger og bliv klogere på, hvordan gas og energi har forandret vores liv gennem de sidste 150 år.

GASmuseet

Gasværksvej 2, 9500 Hobro

Telefon:
53715120
E-mail:
gas2gas@gasmuseet.dk
Website:
https://gasmuseet.dk/
Annonceret indhold

Nyeste