Business

Mangler du inspiration til, hvor ferien skal gå hen? I denne giver vi dig de bedste idéer til aktiviteter og oplevelser i Nordjylland.

Virksomhed

GASmuseet

Adresse

Gasværksvej 2, 9500 Hobro

Telefon

53715120

E-mail

gas2gas@gasmuseet.dk

Webside

https://gasmuseet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juli

Guide: Inspiration til din ferie i Nordjylland

Oplevelser for alle i Nordjylland

I Nordjylland er der plads til alle. Her er højt til himlen og rig mulighed for at udforske natur, kultur og historie. Er vejret i top, er de nordjyske badestrande et sandt paradise. Strandene er brede og hyggelige, og her kan hele familien trygt boltre sig. Spring i bølgen blå eller gå en tur langs kysten og se om I kan gøre jer et spændende fund - måske I kan være heldige at finde rav!

Udover skønne badestrande byder Nordjylland på noget af den mest fantastiske natur. I kan besøge Lille Vildmosecentret, hvor I kan opleve elge, kronhjorte, kongeørne og andre vilde dyr. Det er også oplagt at snøre skoene og bevæge sig ud på en vandretur - her findes både korte ruter og lange ruter, så I har mulighed for at tilpasse niveauet til jer.

De mest besøgte attraktioner

Nogle af de mest besøgte attraktioner i Nordjylland omfatter steder som Fårup Sommerland, Aalborg Zoo og Nordsøen Oceanarium. Fårup Sommerland er Danmarks ældste sommerland, og her kan I slippe det indre legebarn løs og prøve vilde forlystelser, skattejagt og vandland. I Aalborg Zoo kan I udforske og opleve dyrearter fra hele verdenen, og sætter I kursen mod Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, kan I opleve Nordeuropas største akvarium.

Lærerige oplevelser

Nordjylland er hjemsted for rigtig mange museer og andre lærerige oplevelser for børnefamilien. For mange kan et museumsbesøg måske lyde kedeligt, men besøger I Gasmuseet i Hobro, vil I opdage at et museum er alt andet end kedeligt.

Søger I oplevelser og aktiviteter i Hobro , er Gasmuseet et besøg værd. Her går leg og læring hånd i hånd, når spændende fortællinger fra gamle dage kombineres i sjove og underholdende udstillinger. Kom og oplev de spændende og kreative udstillinger og bliv klogere på, hvordan gas og energi har forandret vores liv gennem de sidste 150 år.