Business

Vores hjem er vores base. Det skal være et sted, hvor vi har lyst til at opholde os og et sted, hvor vi finder ro og tryghed.

Virksomhed

Farvecenter Nord

Adresse

Frederikshavnsvej 92, 9800 Hjørring

Telefon

+45 98 91 05 77

E-mail

Hjorring@farvecenternord.dk

Webside

https://farvecenternord.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. september

Guide: Sådan får du et skinnende børneværelse

Her er børneværelset ingen undtagelse. Mangler du inspiration til, hvordan du kan pifte børneværelset op, kan du i denne artikel læse mere om, hvordan du nemt kan skabe et sted, hvor børnene kan lege og føle sig godt tilpasse.

Opbevaring

De fleste børneværelser er som regel fyldt med bamser og diverse legetøj. Flyder legetøjet over det hele, kan rummet hurtigt komme til at virke rodet og synes mindre end det i virkelighed er. Børn skal have plads til at lege og udfolde sig, derfor kan det være en god idé at indrette børneværelset med opbevaringsmuligheder. Eksempelvis kan du hænge hylder op, hvor du kan placere kasser med legetøj, som nemt kan tages ned, når der skal leges med det. På den måde er gulvet frit, så der stadig er plads til en masse leg.

En anden super nem opbevaringsmulighed, som hverken kræver håndværksmæssige erfaringer eller koster en formue, er bedroller. Bedroller findes i et hav af forskellige størrelser, er super rummelige og kan nemt kan gemmes væk under sengen, når legetøjet ikke er i brug.

Behagelige omgivelser

Mange af os voksne sætter stor pris på hygge, og her spiller særligt vores omgivelser en rolle. Hyggelige omgivelser spiller også en rolle for vores børn, derfor er det vigtigt at indrette børneværelset med elementer og farver, som skaber en hyggelig stemning og atmosfære. Vælg eksempelvis at indrette børneværelset med bløde puder, som indbyder til afslapning og hyggelige stunder. Derudover kan små lamper eksempelvis på sengebordet, i vindueskarmen eller i reolen være med til at skabe en hyggelig stemning og kan samtidig fungere som natlamper, hvis barnet har svært ved at sove i mørket.

Skab hygge med maling

Derudover kan farver være med til at skabe en hyggelig stemning og samtidig personliggøre værelset, så dit barn føler sig hjemme. Her spiller særligt værelsets vægge en rolle, og med en gang maling kan du nemt friske rummet op og give værelset nyt liv. En gang maling kan virkelig gøre underværker, og faktisk skal der i mange tilfælde ikke mere til end blot en ny farve på én enkelt væg. Hvide vægge kan nemt blive upersonlige og kedelige, derfor kan det særligt på børneværelset være en god idé at tænke kreativt.

Eksempelvis kan du male en enkelt væg med sparkly glimmermaling fra Farvecenter Nord , som med garanti vil resultere i et skinnende og glitrende børneværelse. Glimmermaling er blevet yderst populært, da det giver en fortryllende effekt på væggen, som de små elsker.