Business

Kvalitet er ikke en selvfølge når du handler ure.

Virksomhed

Lotte Rank – Guld, Sølv & Ure

Adresse

Vestkystcentret, Bredgade 6C, 9490 Pandrup

Telefon

98204580

E-mail

lr@lotterank.dk

Webside

http://lotterank.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. marts

Guide: Sådan finder du det bedste ur til prisen

Det er nemt at blive imponeret og overvældet af et smukt ur, men det er ikke ensbetydende med, at uret holder til at blive brugt. Her får du din guide til, hvilke kvaliteter du bør lede efter, når du er på udkig efter dit næste ur.

Rigtig mange ure bliver konstrueret ud fra ringe materialer, der enten resulterer i, at farven fra uret smitter af, eller at urets led og lås hurtigt bliver nedslidte. Ure som disse bliver solgt på urmarkedet til en fordelagtig pris, og det efterlader ofte kunden med en følelse af at være blevet snydt, når uret falder fra hinanden 6 måneder senere.

Overvej at spare op til et dyrere ur

Du behøver ikke, at bruge flere tusinde kroner på et ur af god kvalitet, når blot du ved, hvilke kvaliteter du skal lede efter i et ur. Du kan eksempelvis lede efter:

Safirglas. Når du køber et ur med safirglas, kan du være sikker på, at dit ur er yderst modstandsdygtigt overfor ridser.

En stærk rem. Du bør vælge en rem af en stærk kvalitet, eksempelvis ægte læder eller en stållænke. Det er remmen, der sørger for, at uret sidder på hele dagen lang, og derfor skal remmen være lavet af et solidt materiale, der kan holde til at blive brugt i mange timer om dagen.

Ure med disse kvaliteter kan sagtens findes til et sted mellem 600 kroner og 1000 kroner. Det er klart, jo flere penge du betaler for dit ur, jo bedre kvalitet får du også uret i. Safirglasset er et af de elementer, der kan gøre uret dyrere, fordi det netop er så modstandsdygtigt og holder i mange år.

De dyre ure

Hvis du er interesseret i, at skulle investere dine penge i et dyrere ur, måske af et lækkert mærke som Jaguar eller Rolex, så kan du være sikker på at gøre en virkelig god handel. Du får ikke bare et ur, der holder resten af dit liv, du kan endda give det videre til dine børn, børnebørn og tipoldebørn, og så holder det også resten af deres liv. Det er topkvalitet, og det er det hele værd.

Jaguar konstruerer deres schweiziske ure yderst detaljeret, og ud fra en præcision, der ikke kan argumenteres imod. Det har de gjort i over 80 år, og de kender altså til alle kombinationer af elementer, der spiller godt sammen. Der er ingen tvivl om, at et ur fra, eksempelvis, Jaguar altid vil imponere dig i langt højere grad end et ur af ringere kvalitet.

Køb Jaguar Ure hos Lotte Rank og gør gaven nemmere at finde i år. Lotte Rank urbutik ligger i Pandrup, Nordjylland , og det venlige personale står klar til at give gode råd og vejledning om ure og smykker.