Business

Står du over for at skulle flytte til eller fra Aalborg, overvejer du sikkert at have et flyttefirma inde over processen.

Virksomhed

Holger Danske Flytteforretning

Webside

www.holger-danske.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 26. oktober

Guide: Sådan kan et flyttefirma hjælpe dig

Når det gælder at få dine møbler ind eller ud af din lejlighed eller dit hus i den indre by eller trængte yderområder, skal det gerne gå hurtigt og smertefrit, hvis du ikke ønsker at være til gene for nye eller tidligere naboer. Flyttefirmaer byder ind med mandkraften og det forkromede overblik over, hvordan du kommer bedst muligt igennem flytningen, samt flyttekasser til opgaven.

Find de rette flyttekasser til opgaven

Apropos flyttekasser – hvad skal du vide om dem? De skal foldes rigtigt, og de skal være lavet af et ordentligt materiale. Bristende flyttekasser er altid trælse at stå med, og har du mange bøger på dine reoler, kan du forberede dig på mange kollapsende kasser, hvis ikke du vælger de rette. Her kan flyttefirmaet træde til og levere flyttekasser, der overholder industrielle standarder. Som noget andet kan flyttemænd tage sig af ned- og udpakning med viden om, hvordan ting pakkes skånsomt.

Mandskab eller blot flyttebil fra flyttefirma?

Tør du selv stå for nedpakning af dine ting og tænker, du kan trække på erfaringer fra at fylde posen i supermarkedet, kan du nøjes med at leje en flyttebil uden mandskab. Hårdt og tungt lægger du nederst, mens blød og let lægges øverst, lyder en god tommelfingerregel. Efter at have klaret det selv, tøffer du så bare mod dit nye hjem i varevognen eller flyttebilen med lift, du har lejet til dagen.

Kend løfteteknik – eller få hjælp

Ergonomi er dog et godt argument for alligevel at have et flyttefirma inde over flytningen, hvis du ikke har styr på principper omkring tungløft fra fitnesscentret af. Du skåner dig selv for hold i ryggen eller måske en diskusprolaps ved at overlade det møjsommelige flyttearbejde til de professionelle.

Lad flyttemændene navigere i midtbyen

Som sagt er flyttefirmaer gode at række ud til, hvis du skal flytte til den indre by, hvor det er svært at flette mellem trafikken og finde en parkeringsplads. Slip for den hovedpine ved bare at lade nogle flyttemænd tage hånd om opgaven, da de netop har prøvet at flytte til og fra skjulte sidegader og befærdede hovedgader masser af gange. At skulle flytte vil altid være en lille smule stressende, og derfor er det så meget desto vigtigere, at du sparer på dit mentale overskud så meget som muligt.