Business

GardinShoppen.dk fortæller dig hvordan

Virksomhed

Gardinshoppen

Adresse

Henning Matzens Vej 8, 2000 Frederiksberg

Telefon

7020 1084

E-mail

kundeservice@gardinshoppen.dk

Webside

https://www.gardinshoppen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. marts

Guide: Sådan vælger og monterer du dine plisségardiner hurtigt og nemt

Nu hvor solen kigger mere og mere frem i gennem skyerne, vil det være på sin plads at have styr på dine gardiner. Hvis du på nuværende tidspunkt ikke har nogle gardiner, så vil det være en fordel at købe nogle først.

Hos Gardinshoppen.dk er plisségardiner et meget populært gardin. De er både funktionelle og stilrene, og du kan vælge imellem flere forskellige former for betjening. Vi vil her i guiden gennemgå de enkelte trin til at få dine nye plisségardiner op at hænge.

Før montering af plisségardin

Når du skal bestille plisségardiner, eller andre gardiner for den sags skyld, skal du måle dine vinduer først. Mange gardinforhandlere skræddersyer nemlig gardiner nu til dags ud fra de mål, som du giver dem. Så det er vigtigt, at de mål du giver, også er korrekte.

Den bedste måde at måle vinduer på er at tage to mål på begge led. Det vil sige, at når du måler bredden, skal du måle både i den øverste halvdel af vinduesrammen og i den nederste halvdel. Hvis de to mål ikke er ens, skal du bruge det mindste mål. På den måde går gardinet ikke på i siderne. Du måler højden på samme måde: i venstre og højre side.

Under bestilling skal du også vælge, hvilken type betjening du ønsker. Plisségardiner er blandt andet populære, fordi man kan vælge noget der hedder ‘Up and Down’ løsning. Gardiner med ‘Up and Down’ kan trækkes op og ned i både toppen og bunden af gardinet, så du nemt kun kan lukke de områder, du ikke vil have sol ind. Det er en smart måde at regulere lyset i løbet af dagen uden helt at lukke det ude.

Montering af plisségardinet

Når du har modtaget dine gardiner, skal du først have skruet beslagene i. Som regel kommer der to slags beslag med til alle vores plisségardiner. Beslagene kan skrues i væggens ramme om vinduet, enten i topdelen eller ude i siderne. Gardinets topkasse skal klikkes i de monterede beslag, og så er de derefter klar til at blive brugt.

Det tog jo ikke lang tid. Montering af gardiner er super nemt, og alle kan selv gøre det.

Hvem er GardinShoppen.dk?

GardinShoppen.dk er en online webshop, der i mange år har leveret billige gardiner til adresser i hele Danmark. Vi har et stort udvalg af forskellige typer af gardiner, som vi nemt kan lave ud fra dine specialmål og præferencer. Alle vores gardiner bliver lavet i den bedste kvalitet, så du får kun det bedste, når du bestiller hos os.

Vil du gerne have besøg af vores gardinbus, så henvend dig endelig på vores hjemmeside og vi sender bussen nordpå til Aalborg.