Business

Står du og mangler en nye hjemmeside til din virksomhed?

Virksomhed

StepUp Media ApS

E-mail

info@stepupmedia.dk

Webside

https://stepupmedia.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. september

Har du brug for en ny hjemmeside? Få et flot og overskueligt design

Det er altid en god idé at have en hjemmeside, der har en brugerflade, der er nem at orientere sig i, og som er grafisk flot, så det er netop din side, kunderne besøger. Med WordPress er det forholdsvist simpelt at lave en hjemmeside, som både er brugervenlig for kunden og for dig. Selv uden den helt store IT-erfaring kan du nemt bygge en side, der passer nøjagtig til dine behov.

Indflydelse på designet

Samarbejde med et webbureau giver dig muligheden for at få en hjemmeside, der har et lækkert design, og som du er medbestemmende på, hvordan skal se ud. Når du får lavet en hjemmeside i samarbejde med f.eks. StepUp Media slipper du for uventede udgifter. Der vil fra start være en fast pris, og når hjemmesiden er bygget op, som du gerne vil have den, overdrages den til dig, så du får de fulde rettigheder. WordPress er bygget op omkring plugins. Det betyder, at du ikke behøver være en haj til HTML-kodning eller grafisk design. Indbygget i softwaren ligger der allerede en masse features, der er kodet på forhånd. Det kræver altså bare, at du udvælger det indhold, du synes, der passer ind.

Du har mulighed for at gøre din hjemmeside så let tilgængelig som mulig. Derfor kan du tilføje plugins, der giver dine kunder mulighed for at tilmelde sig nyhedsbreve, kurser eller noget helt tredje, du ønsker, ligesom du kan offentliggøre eventkalendere eller køre en webshop gennem WordPress.

Tekster optimeret til dine behov

Når du har med markedsføring online at gøre, er det vigtigt, at dine tekster er SEO-optimerede. Det betyder, at de er skrevet med henblik på at komme så langt op i søgeresultaterne på forskellige søgemaskiner som muligt. Webburauet har muligheden for at hjælpe dig med SEO-teksterne, så du kan være sikker på, at kunderne naturligt kommer forbi din hjemmeside, når de søger efter løsninger. Her bliver det endnu vigtigere, at din hjemmeside har et flot design, da det er noget af det, der virkelig er med til at holde kunderne fanget, når de skal vælge, hvem de vil være kunde hos.

Hjemmesider på WordPress er tilpasset, så de passer til skærmen, uanset om hjemmesiden åbnes fra en bærbar, en tablet eller fra mobilen. Dimensionerne tilpasser sig, så det ser godt ud fra alle enheder.