Business

Til tider kan det komme til at knibe lidt med pladsen, men det findes der heldigvis en god løsning på.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

Har du brug for mere plads i en periode? Så læs med her

Alle kan af den ene eller anden årsag få brug for mere plads for en stund. Det kan være grundet flytning, renovering, familieforøgelse, brandskader eller noget helt andet. Uanset hvad grunden er, får du her nogle gode råd til, hvordan du for en periode kan skabe mere plads.

Lej en container der kan stå på din grund

Hvis du skal have renoveret i boligen, kan det være nødvendigt med mere plads til opbevaring af møbler og personlige genstande. Ved flytning kan det også være rart med et sted, hvor du i ro og mag kan flytte tingene ud, efterhånden som de er pakket ned.

Murbrokker, gammelt trægulv, tapetrester og mange andre ting fra renoveringsprojekter kan også hurtigt fylde meget, og det samme gælder haveaffald fra havearbejde. Container af en 20 fods container, som bliver placeret på din grund for en vis periode, kan løse alle disse problemer. Lej en 20 fod container som en opbevaringscontainer og få ekstra plads til, hvad end du har brug for.

Ryd op og smid ud

Hvis pladsen er ved at blive for trang i boligen, og du ikke har planer om at flytte til noget større lige foreløbig, så er det en god idé at gennemgå alle ting i hjemmet og få smidt det ud, som du faktisk ikke bruger.

Opmagasiner i et depotrum

Når du har ryddet op i dit hjem og har fået sorteret alle dine sager, kan du vælge at opbevare noget af det i et depotrum for at frigøre plads i boligen. Måske har du arvet en antik lænestol fra din bedstemor, men har ikke plads i din nuværende bolig. Eller måske har du kasser med babylegetøj stående fra da du selv var barn, som du ikke skal bruge endnu, fordi du ikke har nogle børn. Opbevar sådanne sager i et depotrum og få mere plads i boligen.