Business

Går du rundt med drømmen om at leve af at skyde spændende videoer, hvor fortællinger formidles i levende billeder på en personlig og vedkommende måde? Eller kunne I godt bruge bedre videokompetencer inhouse på arbejdet?

Virksomhed

Rahbek Media ApS

Webside

https://rahbekmedia.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. juli

Har du en videograf i maven? Slip drømmene fri på et videokursus

Du kan desværre ikke skrive videograf på CV’et, blot fordi du har et godt kamera. Udstyr er kun halvdelen af produktet, så har du overvejet et videokursus? Her stilles skarpt på teknikker og viden, så du kan slippe drømmene fri og lukke den lille videograf ud i verden.

Du kommer med hele vejen rundt: Lær at filme alt fra profilvideo til SoMe

Det ene øjeblik sender du en snap af sted til vennerne, det næste scroller du måske igennem Youtube og TikTok eller ser en profilvideo på din næste kundes hjemmeside.

Video er en vigtig, visuel brandingmetode – uanset, om du bevæger dig inden for markedsføring, eller du bare har lyst til at blive bedre til at filme familiens festlige begivenheder.

Find ud af, hvilke knapper du skal trykke på

Ved du, hvilke knapper du skal trykke på, når du tager kameraet frem? Du lærer at filme alt fra et firmas profilvideo til snaps på sociale medier, når du tager kameraet med på et videokursus.

Det giver dig en vigtig viden om, hvilke videoer, der med fordel kan sættes i spil og hvordan de bedst skal filmes.

Den rigtige redigering gør hele forskellen

Har du fået nogle skarpe skud i kassen? Efter et videokursus har du styr på de basale metoder, så kamerateknikker, lyd og lys ikke giver dig nogle problemer.

Men hvordan går det egentlig, når du skal redigere dine videoer? Du skal selvfølgelig også lære, hvordan du klipper dine film på et videokursus.

Lær de små tricks, som gør forskellen

Hvis det virker uoverskueligt, når du åbner programmet for at redigere dine videoer, giver du så op? Det er der ingen grund til, for på et videokursus lærer du de små, simple tricks, som gør den store forskel.

Pludselig balancerer du flere lydspor, visuelle effekter og fjerner en sløret vinkel, uden det giver problemer. Trænger du til at blive opdateret? Uanset om du er nybegynder eller har filmet i mange år, giver et videokursus dig den viden, som sender dine skills mod stjernerne.

Du lærer dine platforme at kende på et videokursus

Hvad så nu? Du har styr på, hvordan du filmer og redigerer, men har du tænkt over, hvor du skal udgive dine film?

Der er stor forskel på de platforme, du performer på. På et videokursus lærer du, hvor og hvordan du opnår størst opmærksomhed med dine videoer.