Annonce

Har du tjek på din bils ”helbred”?

Der kan være meget at holde styr på som bilejer, men det er også vigtigt, at der er styr på de forskellige ting.

Virksomhedsprofil 28. juni 2019

Hvis du sørger for, at de forskellige dele og elementer af din bil er vedligeholdt, vil din bil også holde længere tid. Det er med at tage tingene i de små, for lige pludselig hober problemerne og skaderne sig op, og så er det både dyrere og langt mere omfattende at få klaret.

Lyt til din bil

Forstået på den måde, at hvis du undrer dig over noget, så gør noget ved det. Er der noget, som føles anderledes og ikke rigtigt? Er der en underlig lugt af olie? Eller er der noget, som lyder helt forkert? Så få det fikset. Jo hurtigere, jo bedre. Selvom det kan virke som en så træls opgave og ærgerlige penge, når en skade skal fikses på din bil, så vil du takke dig selv i det lange løb. Det vil nemlig gøre, at din bil holder langt længere.

Næsten lige så vigtigt det er at have styr på bilens indre, er det at vedligeholde dens ydre. Så sørg for at holde din bil ren, da det alt sammen vil hjælpe på dens stand.

Lyder din gearkasse skørt?

Hvis din gearkasse lyder underligt eller føles anderledes, så få gjort noget ved det hurtigst muligt. Der findes masser af folk derude, som kan hjælpe dig og det er bare med at spørge til råds. Hos Highgear kan de eksempelvis hjælpe med at reparere eller skift din DSG Gearkasse eller andet.

Er du i tvivl om hvorvidt din gearkasse er i stykker eller ej? Der kan være flere ting galt med den, men en huskeregel er i hvert fald, at et gearskifte skal gå let og ubesværet, så hvis ikke det umiddelbart gør det, så få det tjekket.

HighGear

Skovbovej 22, 9800 Hjørring

Telefon:
Tlf: 98 96 50 60
Website:
http://www.highgear.dk/
Annonceret indhold

Nyeste