Business

Udlandet byder på mange gode feriedestinationer, men der er rent faktisk rigtig gode muligheder for også at tage på opdagelse i Danmark.

Virksomhed

DanCenter A/S

Adresse

Lyngbyvej 20, 2100 København Ø

Telefon

70 13 00 00

E-mail

kontakt@dancenter.com

Webside

https://www.dancenter.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. september

Her er alternativerne til ferie i udlandet

Flere og flere danskere bevæger sig i højere grad over mod at holde ferie i Danmark fremfor i udlandet. Hvis du også ønsker at holde ferie i Danmark med din familie, men har svært ved at finde ud af, hvad dine alternativer til udlandsferie egentlig er, så læs med her.

Oplev den danske natur

Den danske natur bliver ofte undervurderet, da det er blevet nemt at rejse til mere eksotiske lande og opleve en natur, som vi i Danmark slet ikke er vant til. Hvis man ønsker en ferie i det danske, er der dog også rigtig gode muligheder for at opleve storslået natur. Besøg eksempelvis Råbjerg Mile ved Skagen og oplev den største vandreklit i Danmark, som kan sammenlignes med en ørken. Råbjerg Mile flytter sig hvert år med op til 15 meter, og er derfor hele tiden i bevægelse, hvilket gør denne attraktion særligt spændende. Den danske natur skal altså ikke undervurderes, og der er gode muligheder for at opleve storslået natur, uanset hvor i landet du ønsker at tage på ferie.

Dine feriemuligheder i Danmark

Har du stiftet familie, vil du hurtigt opdage, at ferie i Danmark kan være et sikkert hit. Ved at holde ferie i Danmark undgår du den lange køretur til syden eller flyveturen, som hurtigt kan blive træls med børn, især hvis der er turbulens. Der er en række forskellige muligheder for ferie i Danmark alt efter, hvad du er mest til. Sommerhusferie er og bliver dog en af de mest populære ferieformer i Danmark. Der er sommerhuse stort set over hele landet, og du kan derfor tage lige derhen, hvor du har lyst til. Sommerhusferie er især populært, da man virkelig får hygget sig med familien og slappet af. Er dette lige hvad du trænger til så vælg at tage i sommerhus på din næste ferie!

Ferie på budget

Har du en stram økonomi og derfor et budget, som du skal overholde i forhold til din ferie, så prøv at tænke simpelt, når du planlægger din næste ferie. Man kan have en mindst lige så god og mindeværdig ferie i et telt eller shelter, som man kan på en udlandsferie. Forskellen er dog, at en teltferie eller lignende vil koste markant mindre. Overvej derfor om din næste ferie skal være mere primitiv og intim. En anden form for ferie på budget kan også være at holde ferie hos noget familie, som man ikke ser så tit. Bor du eksempelvis i Jylland og har familie på Sjælland eller et andet sted i Danmark, så overvej at høre om mulighederne for at holde en uges ferie ved dem. På denne måde vil du også få set andre sider af Danmark samtidig med, at du vedligeholder dit familieforhold.