Business

Det er meget forskelligt, hvordan folk ser på deres skat. Nogen vil gerne ramme så præcist som muligt, mens andre bruger det som en opsparing.

Virksomhed

Blivvaccineret.dk

Telefon

71 99 25 05

E-mail

hello@spotclinics.dk

Webside

https://blivvaccineret.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. marts

Her er de mest populære rejsedestinationer

Hvis man er en af de heldige, der får penge tilbage kan man med bedre samvittighed tage den ekstra ferie. Her kan du læse om danskernes fortrukne feriedestinationer.

De mest populære storbyer

Danskerne er blevet vilde, med storbyferier. De billige flypriser har også gjort, at det er muligt for alle, at komme rundt i Europa. Specielt 3 byer, har danskerne være glade for de seneste par år.

Berlin

Den tyske by er en sikker vinder, og det er både fordi, at den har alt, hvad hjertet begærer, men også fordi den er nem at komme til. Man kan nemlig selv vælge, om man ønsker at tage bilen eller flyve. Dette gør, at mange danskere hvert år besøger Berlin.

En anden fordel er, at man på vejen hjem kan køre over grænsen. Derfor er der også mange danskere, som kombinerer de to ting. Det er også med til at øge antallet af danske gæster. I Berlin kan man også leve og bo til en rimelig pris. Derudover kan man også finde masser af billige flybilletter hele året rundt. Hvis man har børn med, er det også rart, at man ikke skal flyve så længe.

London

Den engelske hovedstad har i mange år været en favorit hos danskerne. Byen emmer af historie, museer, og seværdigheder. Derfor er der også mange, som besøger byen ofte.

Derudover kan man i London også finde alt inden for tøj og mode. Der er nemlig masser af muligheder for at shoppe. Dette er også en af de ting, som London er kendt for. London ligger også inden for kort afstand, og man behøves derfor ikke at flyve ret længe. Det gør, at London er nem at besøge uanset tidsrum.

Budapest

Budapest er de seneste år blevet mere og mere populær. Den ungarske hovedstad har alt, hvad man skal bruge. Derudover er Budapest også en billig by at leve i. Man kan derfor forholdsvist billigt besøge den ungarske hovedstad. En anden grund til, at mange besøger Budapest er, at der er masser af gode spahoteller. Dette er også en af de ting, som byen er kendt for. Man kan derfor få en romantisk get away, uden at det skal koste en formue.

De eksotiske favoritter

Hvis du har fået lidt flere penge tilbage i skat, kan du rejse lige længere. Der er masser af spændende og lækre steder, som man kan besøge. To af de favoritter, som danskerne har, ligger ret adspredt.

Bangkok

De seneste mange år er et væld af danskere valfartet til Thailand. Hos Blivvaccineret.dk kan man også mærke, at flere skal have deres vaccinationer til ferien. Den Thailandske hovedstad er en helt unik oplevelse, og mange besøger den flere gange. Der er nemlig alt, hvad man forbinder med en hovedstad. Der er masser af lækker mad, store kontraster, historier og shopping.

Malaga

Hvis man ikke ønsker at rejse så langt, men stadig vil have sol, så kan man besøge Malaga. Dette var også, hvad massere af danskere gjorde i 2018. Dette er på trods af, at vi havde en historisk god sommer herhjemme.

Du kan i storbyen finde det, som du forbinder med en kystby i Spanien. Der er nemlig masser, af lækker mad, gode strande, godt vejr og gæstfrie lokale.