Business

Snart er det sommer i Danmark. Det betyder, at det er tid til at finde det lette sommertøj frem fra garderoben. Og hvorfor ikke forkæle dig selv med lidt nyt sommertøj?

Virksomhed

Butik Blossom

Adresse

Genboløsgade 2, 9240 Nibe

Telefon

+45 71 99 24 10

E-mail

info@butikblossom.dk

Webside

https://www.blossom.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 30. april

Her er tre ting, du kan købe til sommergarderoben

Er du klar til sommeren i Aalborg? Og er din garderobe klar? Snart er det tid til at erstatte det varme vintertøj med shorts, T-shirts, tynde kjoler og lette sandaler. Har du ikke allerede styr på sommergarderoben, så kan du med fordel kigge i butikker og online nu. Butikkerne bugner nemlig med smukt sommertøj netop nu. Vi gennemgår her tre ting, der kan pifte din sommergarderobe op. Med disse tre ting kan du blive helt klar til de solskinsdage, vi har i vente.

Farvestrålende kjoler

Der er intet tøj, der siger sommer, som en smuk og farvestrålende kjole. Den farvestrålende kjole er et stykke tøj, som de fleste af os lader hænge i garderoben det meste af året. Men når solen skinner, er der altså rigtig god grund til at finde den fine sommerkjole frem og få den luftet. Det gode ved en farvestrålende kjole er, at den både kan bruges til hverdag og fest. Hvis du ikke allerede har en farvestrålende sommerkjole, kan du derfor overveje at købe en til sommergarderoben. Du vil med garanti blive glad for den på årets solskinsdage. Hvis du ikke er til sommerkjoler, kan du i stedet investere i et par flotte, farvestrålende shorts eller sommertoppe med flotte mønstre.

Fine sandaler

En af de store fordele ved varme sommerdage er, at du nemt kan stikke fødderne i et par lette og behagelige sandaler. Hvis du ikke allerede har et par, så bør du overveje at købe et par fine sommersandaler, som du kan bruge hele sommeren igennem. Der findes mange forskellige modeller og farver, så du kan med garanti finde et par sommersandaler, der passer til dig. Du kan eksempelvis vælge mellem sandaler, der sidder helt fast på fødderne, og sandaler, der sidder løst på fødderne. Du kan med fordel vælge et par af hver, hvis du både ønsker et par lette sandaler til strandture og et par gode sandaler til længere gåture.

Smukke smykker

Hvis du blot mangler prikken over i’et til din sommergarderobe, så kan du forkæle dig selv med nye smykker. Du kan eksempelvis køber smykker fra Stine A. hos Blossom.dk. Her finder du et bredt udvalg af øreringe, armbånd, halskæder og ringe. Du kan eksempelvis pifte et simpelt sommersæt op med et par store øreringe fra Stine A. Du finder både smykker i sølv og guld hos Blossom, der har et bredt udvalg af fine smykker. Hos Blossom kan du med garanti finde et smykke, der passer til netop din personlige smag.