Business

Det kan godt være et større projekt, når man skal lægge sten eller fliser til en indkørsel eller en ny haveterrasse.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. juli

Herregårdssten er en fleksibel belægningssten

Der er flere ting, man bør være opmærksom på, når man skal lægge en indkørsel eller terrasse. Én af de ting er valget af sten eller flise. Alt efter dine krav eller ønsker om, hvordan din terrasse eller indkørsel skal se ud, så bør du vælge dine belægningssten med omhu. Vil man have en fleksibel sten, kan man med fordel vælge herregårdsstenen.

Herregårdsstenen giver mange belægningsmuligheder

Vælger man en herregårdssten som belægningssten til et byggeprojekt, så har man fået fat i en meget fleksibel sten, der giver mange muligheder, når det kommer til det færdige udseende. Herregårdsstenen fås nemlig i flere forskellige størrelser og farver. Stenen kan også fås både i kvadratiske og aflange udgaver, og de fås i flere forskellige dybder. Dette gør eksempelvis stenen god til at lægge indkørsler med.

Herregårdsstenens mange farvemuligheder gør, at du kan sammensætte lige netop de farver, som du gerne vil. Hvad enten du er mere til ensfarvede designs, eller om du stiler efter en kombination af flere farver, så kan herregårdsstenen være det rette valg for dig.

Skal du have lagt en farverig indkørsel? Så kan du læse mere om herregårdssten i forskellige farvemix.

Gode råd til belægning af sten og fliser

Når man skal lægge en terrasse eller en indkørsel, så kan det være en god idé at huske på, at jo simplere en belægning man ønsker, jo nemmere og hurtigere går projektet. Vil man lavede buede designs, så kan man godt forberede sig på at skulle skære stenene til. Dette tager dog ekstra tid, og man bør samtidig huske på at beskytte sig med maske, da støvet fra stenene kan være sundhedsskadeligt. Samtidig bør man huske på, at visse mønstre kan være sværere at lægge end andre. Har du problemer med at lægge stenene ordentligt, så kan du med fordel kontakte en fagmand.