Business

Hvert år valfarter turisterne til København.

Virksomhed

Møllers Restaurant København

Annonce Virksomhedsprofil - 17. februar

Hold ferie med familien i København

Vores skønne hovedstad er populær både i ind- og udland og bliver hyldet for sin hyggelige atmosfære. Byen har mange muligheder. Ikke mindst hvis man er en børnefamilie.

Har du planer om at holde ferie med familien i København? Læs med her, hvor vi ser nærmere på, hvilke oplevelser du må unde dig selv og din familie på jeres tur til København.

Opsøg Københavns lækre spisesteder

En af de ting, der især er vigtig at have for øje, når man holder ferie med børn, er at finde spisesteder, hvor der er plads til børnene. Og det kan være en fordel at finde en restaurant for hele familien, så alle familiens medlemmer får stillet sulten på bedste vis.

Der findes mange skønne muligheder i København. Opsøg en spændende restaurant, eller køb en picnickurv, og begiv jer ud i nogle af Københavns grønne områder. Der er ingen tvivl om, at ungerne vil elske begge muligheder.

København Zoo

Der er noget helt magisk over zoologiske haver, der tiltaler både børn og voksne. Tanken om de spændende, farlige eller nuttede dyr, der ligger bag deres indhegning, og som vi kan iagttage med vores beskuende blik. Særligt når man er barn, er zoologiske haver et must-see og fuld af spændende oplevelser. Og det gælder ikke mindst København Zoo, der er en af de ældste zoologiske haver i Europa. Og så oser den af charme!

I København Zoo er der noget for alle. Du kan komme helt tæt på dyrene, se dem i deres dagligdag, eller når de bliver fodret. Du kan endda også nyde et lækkert måltid mad med udsigt til kamelerne! Det er ikke noget, man lige gør hver dag.

Lige for tiden er det især to små pandaer, der løber med en stor del af opmærksomheden. De er til låns fra Kina og nyder stor opmærksomhed fra både gæster og medier. Og det med god grund. De er de sødeste små skabninger, som det bestemt vil glæde familiens mindste at opleve på nært hold.

Tivoli

Der er ingen tvivl om, at en af de helt store seværdigheder i hovedstaden er det smukke, gamle Tivoli. Og det er selvfølgelig en oplagt destination, hvis man rejser med børn. Her kan man både indånde den nostalgiske duft og få et sug i maven af nogle af de mange sjove forlystelser.

Planetarium

En af de oplevelser, man absolut må unde sig selv og sin familie, er en udflugt til Planetarium. Det er et fantastisk og fascinerende sted, hvor man kan udforske det ydre rum. Og det er med garanti noget, der tager kegler hos børnene. Ikke mindst når de kan opleve spændende film om rummet på himmelskærmen. Det kan få alle til at føle sig som en lille brik i et kæmpestort puslespil.

Tag tilbage til fortiden

Det kan måske lyde tørt og kedeligt, når talen falder på historie og museer. Men det er ingenlunde tilfældet, når det er Frilandsmuseet, der lægger bygninger til oplevelserne. Her er der Morten Korch-stemning for alle pengene. Her kan I se gamle gårde, møller og huse. Og I kan ovenikøbet selv tage del i løjerne. Som besøgende kan man nemlig deltage i mange aktiviteter, såsom håndarbejde og madlavning, eller opleve dyrene græsse på markerne.