<i>Getty Images/iStockphoto</i>
Annonce

Hop med på det nyeste hit denne sommer i Aalborg

Børnenes sommerferie står snart for døren, og selvom mange ynder at flokkes i mod varmere himmelstrøg, så kan ferie hjemme, eller stray-cation som det kaldes i de mere trendy dele af befolkningen også være at foretrække.

Virksomhedsprofil 26. juni 2019

En staycation kan byde på ture i nærområdet, såsom ture til; stranden, små kendemærker, lækre spisesteder, fisketure eller til kære i nær og fjern, nu tiden er til det.

Om du vælger at bruge hele sommeren hjemme, eller blot ønsker at gøre noget særligt ud af sommeraftenerne under børnenes skoleferie, så har Aalborg og omegn masser af byde på.

Har du det varmt ? Så kom med ud

I disse år præsterer Danmark temperaturer, der nemt kan forveksles og føles som varme sydhavsøer, og da det er de færreste, der endnu har investeret i et lækket køleanlæg til hjemmet, kan man med fordel trække udenfor og fange de små vindpust.

Aalborg byder på mange små naturperler, der både indbyder til samvær, ro, og aktiviteter. Du kan eksempelvis finde ro i de smukke skove, samvær og aktiviteter på de mange campingområder, der bugner af legepladser og udendørs faciliteter, som kan underholde de yngre hele dagen. Men Aalborg ligger også fordelagtigt med dens lange kyststrækning, der over sommer naturligt optages af badeglade gæster, som søger at blive afkølet, men kysten har plads til meget mere, og dette er et fortrinligt sted at begive sig ud på en helt ny aktivitet.

Prøv noget nyt: Tag med ud og fisk

Fiskeri og fisketure er for alvor kommet tilbage, og er det helt nye hit at tage sig til denne sommer, om du er ung, ældre eller en hel familie.

Fiskeri er nemlig både klimavenligt, det husker os på, hvor maden kommer fra, det er økonomisk, samtidig med det giver mulighed for at hive det helt rigtige måltid med hjem for en sand gastronom.

Uanset hvad der inspirerer en til at begive sig ud på fiskeriet, er det en god mulighed for at komme ud i naturen og samles om noget helt andet end det daglige, hvor hænder og øjne samtidigt bliver beskæftiget væk fra telefoner og tablets. Mangle oplever, at skuldrene sænkes samt at åndedrætltet bliver roligere, så snart linen spændes for.

Sæt line i og omkring Aalborg

Kunne du finde på at kaste dig ud i fiskeriet, er Aalborg faktisk et helt perfekt sted at bo.

Afstanden gør, at man roligt kan begive sig afsted for at fiske for blot et par timer, uden at tiden spildes på transport, desuden giver den lange kyststrækning samt søer mulighed for at vælge imellem forskellige typer fiskeriområder og faciliteter.

Den hyggelige havn i Hals giver mulighed for at fiske i en idyllisk kulisse, være tæt på butikker, samtidig med at det er nemt at komme til og fra. Hou har også gode fiskemuligheder samt hyggelige faciliteter, da man eksempelvis på havnen kan, efter aftale, leje en jolle og bruge en hel dag på vandet.

I Mou giver Molen en fiskeoplevelse lidt længere fra byens bekvemmeligheder, hvor du er omringet af fugle, som du med fordel kan lade børnene plaske i det lave vand, imens du går på jagt efter krabber og andre af Limfjordens smådyr direkte fra bredden. Er du på jagt efter Havørred, kan du tage turen i mod Lindholm Strandpark eller Limfjorden, hvis maven derimod rumler efter hornfisk, kan du tage imod Nibe eller blive ved Limfjorden, hvor du finder en fin fiskeplads på Kystvejen ved Bouet i Nørresundby.

Hvis du gerne vil helt ud i vandet, er Klitgårds Fiskerleje, vadefiskeri mellem ålegræsbælterne helt ideel, da der kan fanges både hornfisk og havørred ud for Nørholm på det lave vand.

Skulle det være en Aalborg fisk med en Aalborg Akvavit?

Hvis du ikke er blevet helt overbevist, om fiskeriet er noget for dig, kan vi anbefale at lukke øjnene og forestille dig en friskfanget fisk på på grillen med frisk citron og en iskold Aalborg akvavit. Rigtig god sommer.

Fiskegrej.dk

Frederikssundsvej 50, 2400 Kbh NV

Telefon:
+45 38 88 46 48
E-mail:
info@fiskegrej.dk
Website:
https://fiskegrej.dk/
Annonceret indhold

Nyeste