Business

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, som er kendt for at tærer allermest på vores energi og kræfter, når det skal fornyes.

Virksomhed

Sinnerup

Telefon

36 96 52 52

E-mail

web@sinnerup.dk

Webside

https://www.sinnerup.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. juni

Hurtige tips - Sådan fornyer du badeværelsesindretningen

For mange kan det både være omkostningstungt og omstændigt. Faktisk behøver det slet ikke at være sådan. Man kan nemlig med få ting få rummet til at stråle. Det eneste som det kræver er, at man investerer i nogle nips ting fra f.eks. Sinnerup.

Herefter ville man kunne se forskellen i ens egen personlige indretning. Det er nemlig vigtigt for mange mennesker, at badeværelset er behageligt og rart sted at opholde sig. Derfor er det, som tit sker, at man glemmer at gøre lidt ekstra ud af det. Læs med her i artiklen for at få nogle hurtige og nemme tips til, hvordan man fornyer badeværelset med nogle små og fine detaljer.

Udtryk den personlige stil med farverige håndklæder

En meget nem og hurtig måde at forny badeværelset på, er ved at investere i nogle nye håndklæder. Håndklæder behøver ikke kun at bidrage til det funktionelle. Faktisk kan de også være med til at skabe ekstra personlighed, og ved at fylde det med ekstra kvalitets håndklæder fra f.eks. Sinnerup, så kan man kombinere det funktionelle med det æstetiske.

Håndklæder kommer i mange forskellige størrelser og farver, og derfor kunne man med fordel vælge en enkelt eller to farver, som ville kun gå igen i badeværelsets interiør. Man kan også med fordel blande både farver og mønster, så man får opnået det look, som udtrykker ens personlige stil bedst.

En stemning af wellness - Duftpinde og levende lys

En anden måde at tilføre lidt luksus til badeværelset på, er ved at indrette med duftpinde og levende lys. Man kan nemt forny badeværelset ved at skabe en lækker spa-atmosfære. Der skal ikke særlig meget til, andet end duftpinde og levende lys, for at gøre lidt ekstra ud af stemningen. Her kan man virkelig mærke, hvordan hyggen spreder sig til hele rummet.

I en stresset hverdag har alle brug for lidt wellness. Vælger man at benytte duftpinde på badeværelset, så findes der et hav af forskellige dufte, så uanset hvilken duft man foretrækker, så vil man kunne finde den rette duft til ens badeværelse. Hos Sinnerup kan man finde interiør til at skabe wellness på badeværelset.

Bring naturen ind i indretning

Et tredje og sidste tip til at forny badeværelset er, at det kan være en fordel at skabe en grøn oase. Sætter man et par enkelte planter i vinduet fra Sinnerup, på gulvet eller på badekarrets kant, så vil kunne give rummet et helt nyt liv, som bidrager til en afslappet stemning.