Business

I modsætning til en almindelig støvsuger, som du skal hive stikket ud af, stikke i stikkontakten og føre frem og tilbage hen over gulvet, så kræver en robotstøvsuger en minimal mængde af din tid, da den selv kører rundt og vurderer, hvor der skal støvsuges, og hvor der er rent og pænt.

Virksomhed

Produkteksperten

Webside

https://produkteksperten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. juni

Hvad er en robotstøvsuger?

En robotstøvsuger har et avanceret navigeringsapparat, der gør den i stand til selv at finde rundt i dit hjem. Mens støvsugeren kører rundt vil den scanne og danne et billede af gulvarealet i rummet, som den bruger til at navigere rundt. Den vil således også undgå at køre ind i ting, hvis man skulle have ting stående på gulvet.

Når støvsugeren kører rundt og støvsuger dit hjem, så vil den i samme omgang også registrere typen af gulvbelægning, så den på bedste vis kan suge og gøre rent, så det står fuldstændigt rent, når den er færdig. Alt efter gulvbelægningen vil støvsugeren indstille børsterne til at feje og suge på en bestemt måde, så den hele tiden holder standarden for støvsugningen.

Masser af fordele ved en robotstøvsuger

En robotstøvsuger er et super godt redskab til den travle familie eller til ægteparret, der bare gerne vil bruge fritiden på alt andet end at rende rundt og gøre rent. Den er nemlig rigtig god til at støvsuge alt op, om det skulle være sand og grus fra skoene i gangen, hår fra kat eller hund, eller måske krummer omkring spisebordet eller på køkkengulvet.

Ved at vælge en robotstøvsuger fremfor en almindelig støvsuger får man langt større frihed og mere tid til at lave alle de ting, man gerne vil lave fremfor rengøring. Den hjælper nemlig med at holde ethvert gulvareal rent og pænt, uden støv og krummer, og så kører den så snart du har indstillet den til arealet og sat den i opladerstationen.

Har du flere rum, som du gerne vil have assistance til at støvsuge, så kan en robotstøvsuger også uden problemer køre over mindre dørtrin, så den vil kunne bevæge sig ind i andre rum og gøre rent. Skulle du have trapper, vil støvsugeren sørge for ikke at køre ned af disse, da den registrerer og navigerer rundt i omgivelserne, mens den arbejder.

Mere kvalitetstid, mindre rengøring med en robotstøvsuger

Du kan sætte din robotstøvsuger til at køre rundt og suge mens du er på arbejde, så alting står knivskarpt, når du kommer hjem igen ved dagens afslutning. Det gør, at du kan kaste benene op og nyde noget familietid eller blot noget kvalitetstid med dig selv eller en du holder af, i stedet for at storme rundt og gøre rent.

En robotstøvsuger er ideel til den større familie, hvor tiden er knap, hvor kvalitetstiden er næsten ikke-eksisterende, og hvor rengøring hurtigt kan blive uoverskuelig, når der i forvejen står tre unger omkring dig og skriger efter mad, opmærksomhed eller noget helt tredje. En robotstøvsuger kan klare snavs og støv på ethvert almindeligt gulv, så det er værd at overveje.