Business

Tagmaling er i sig selv, hvad navnet antyder - at taget bliver malet.

Virksomhed

MB Tagrens

Adresse

Horsøparken 56, 9500 Hobro

Telefon

30 30 89 82

E-mail

kontakt@mbtagrens.dk

Webside

https://www.mbtagrens.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. november

Hvad er tagmaling?

Tagmaling bliver påført på det rensede tag, hvorefter taget fremstår flot og nyt. Det er dog ikke alle tage, som kan holde til tagmalingen, da løsningen ikke er bedre end det underlag, som det bliver påført på. Tagmalingen er dog en god måde at udskyde et eventuelt tagskifte i fremtiden, og giver dit hus et helt nyt udseende.

I denne artikel kan du læse mere om tagmalingen samt hvilke fordele, der medfølger arbejdet.

Fordele ved tagmaling

Der medfølger en række fordele, hvis du vælger at bestille en tagmaling. Først og fremmest vil det nye tag være mere modstandsdygtigt over for det omskiftelige vejr, som vi har i Danmark. Derudover kan en tagmaling udsætte et eventuelt skift af taget, da levetiden bliver forlænget gevaldigt. På samme tid vil tagmalingen også give dit tag et helt nyt udseende, hvilket gør en verden til forskel. Det flotte udseende vil uden tvivl bidrage positivt til fremstillingen af dit hus, hvilket kan have indvirkning på salgstiden, hvis du ønsker at sælge en dag.

Hvad koster tagmaling?

Der er stor forskel på, hvad en tagmaling koster, men prisen er dog væsentligt lavere end, hvis du ønsker at udskifte taget. En tagmaling koster oftest i omegnen af 15-20.000, alt afhængigt af antallet af kvadratmeter selvfølgelig. Modsat kommer du hurtigt over 100.000, hvis du ønsker at skifte hele taget ud. Det kan derfor godt betale sig at investere i en tagmaling, da det udsætter tagskiftet en del år.

Det er dog ikke i alle tilfælde, at en tagmaling er den bedste løsning. Ved gamle tage kan det oftest ikke betale sig at male, og ved nogle typer tager er tagmalingen simpelthen ikke en mulighed. Kontakt derfor en professionel fagmand, som kan afgøre, hvad der giver mest mening i netop din situation.

Hvem kan klare arbejdet?

Skal du have foretaget maling af tag i Nordjylland , kan du med fordel kontakte MB Tagrens, som varetager tagmalingsopgaver i hele Nordjylland. Med flere års erfaring på området bliver du efterladt med et tilfredsstillende resultat, som giver dit tag de bedste betingelser for at holde i mange år frem.