Business

Overvejer du en karriere inden for landbrugsfaget eller har du allerede færdiggjort uddannelsen som produktionsleder og ønsker at uddanne dig yderligere?

Virksomhed

Nordjyllands Landbrugsskole

Adresse

Halkærvej 3, 9240 Nibe

Telefon

98351800

E-mail

njylls@njylls.dk

Webside

http://www.njylls.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. september

Hvad laver en agrarøkonom?

Så kan du med fordel se på agrarøkonomuddannelsen, som giver dig nye spændende perspektiver på landbrugets mange facetter.

En agrarøkonom er en videreuddannelse for produktionsledere, som ønsker at blive klædt yderligere på i forhold til muligheden for at drive eget landbrug, arbejde i en lederstilling eller lede en større landbrugsdrift. En agrarøkonom har derfor et blik for både strategi, projektledelse og personaleudvikling m.fl.

Hvordan bliver du agrarøkonom?

For at kalde dig selv agrarøkonom skal du gennemføre et uddannelsesforløb på 40 uger. Her opnår du et indblik i både politik, strategi og økonomien bag et landbrug. Gennem uddannelsen bygges der en bro mellem den praktiske erfaring og den teoretiske viden, hvilket gør denne uddannelse til en yderst attraktiv stilling inden for landbruget. Der er nemlig stor efterspørgsel efter agrarøkonomer, og du skal derfor ikke døje med lang tids ledighed, hvis du uddanner dig til agrarøkonom.

Hvem er uddannelsen for?

Uddannelsen er for dig, som ønsker at drive dit eget landbrug på sigt eller arbejde som leder eller konsulent i virksomheder tilknyttet landbruget. Du skal på samme tid være en arbejdsom studerende, som gennem hårdt arbejde bliver i stand til at skabe overblik over store landbrug med både miljø, politik og økonomien i baghovedet.

Derudover opbygger du bekendtskaber med andre ligesindede produktionsledere, som ønsker at tage deres faglige niveau til nye højder. Du skaber derfor også et stort netværk, som kan komme dig til gode senere hen.

Er du interesseret i agrarøkonom uddannelsen?

Er du interesseret i landbrugets lederuddannelse, kan du med fordel undersøge de forskellige uddannelsesinstitutioner, som tilbyder denne uddannelse. Vil du gerne tage din uddannelse i Nordjylland, så tilbyder Nordjyllands Landbrugsskole uddannelsen som agrarøkonom. Her kan du tage den 40 uger lange uddannelse i smukke omgivelser ved Lundbæk Herregård tæt ved Limfjorden.