Business

Den store dag nærmer sig, og der er et væld af beslutninger, du stadig mangler at træffe. Vi taler selvfølgelig om dit kommende bryllup. For mange er det en dag, de har forestillet sig i sit hoved igen og igen - det gælder sikkert også dig.

Virksomhed

ALL4PARTY

Adresse

H.C. Ørstedsvej 17a, 9900 Frederikshavn

Telefon

+ 45 71 99 89 80

E-mail

ballonnord@gmail.com

Webside

https://www.all4party.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. april

Hvad skal du vælge af pynt til bryllups kareten?

Derfor har mange af os bestemte forestillinger om, hvad vi gerne vil have, og hvad vi bestemt ikke ønsker for vores store dag. Hvordan skal pynt til bryllups kareten eksempelvis se ud?

Der findes et væld af muligheder for at finde den rette bildekoration til dit bryllup. Du skal blot finde den rette hjemmeside, og så vil et stort udvalg af pynt til bryllups karaten folde sig ud for dine fødder.

Just Married: I dag er det kun fantasien, der sætter grænser

Uanset hvilken bil du og din kommende mand eller hustru kører i fra kirken, vil den på en eller anden måde indikere, at den skal transportere et nygift par. Sådan er traditionen i hvert fald i Danmark - og faktisk også i mange andre lande.

Du kan finde pynt til bryllups kareten i form af farverige blomster til bilen, hjerter, sløjfer og alverdens pynt lavet af tyl.

Derudover kan du vælge de traditionelle dåser, der hæftes til anhængertrækket og laver en lyd, idet dåserne skraber mod jorden, når bilen kører afsted fra kirken. Du kan også få klistermærker og nummerplader med teksten: Just Married.

Udvalget er stort, og det er kun din egen fantasi, der dikterer, hvilken bilpynt der skal være til stede på din store dag.

Helium balloner egner sig til alle fester

Når først du er i gang med at købe bilpynt til dit bryllup, kan du jo passende se dig om efter pynt til festen også. Find eksempelvis helium balloner til ethvert arrangement i de farver, der passer ind i jeres bryllupstema.

Helium balloner giver et flot look til jeres festlokale, og du finder dem i mange forskellige størrelser og former. Hæng dem i store klaser og put en fod på dem, eller lad dem fylde hele loftet. Der er uendelige muligheder for at pifte lokaler op med helium balloner - og de er ikke kun egnet til bryllupper. Brug dem også til konfirmationer, havefester, barnedåb, studenterfest eller din næste runde eller ikke runde fødselsdag.

Men før du går i gang med at fylde din online kurv, bør du tænke temaet for din fest godt igennem. Find de ting, der egner sig til dit tema, og du ender med at have pynt, der gør din fest dét mere gennemført. Rigtig god jagt, og rigtig god fest.