Business

Hvis du har en bil, skal du som minimum have en ansvarsforsikring. Det er et krav i Danmark.

Virksomhed

Alm. Brand

Adresse

Midtermolen 7, 2100 København Ø

Telefon

35 47 47 47

E-mail

almbrand@almbrand.dk

Webside

https://www.almbrand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. juli

Hvilke bilforsikringer skal du vælge?

Du har desuden mulighed for at blive endnu bedre dækket, med f.eks. en kaskoforsikring samt diverse tilvalgsdækninger. Alt det kan du læse mere om her.

Hvad er en ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring dækker hvis du gør skade på andre mennesker, deres ting eller deres køretøj med din egen bil. Den dækker således ikke skader på dig selv eller på din bil. Forsikringen dækker dit erstatningsansvar både i Danmark og i udlandet. Den dækker også skader på passagerer der er i din bil, hvis der sker et uheld.

Hvad er en kaskoforsikring?

Hvor en ansvarsforsikring dækker de skader, som du måtte påføre andres biler, dækker kaskoforsikringen hvis din bil får skader i forbindelse med et uheld i trafikken. Med en kaskoforsikring er du således dækket, hvis enten din bil, din knallert, din motorcykel eller din campingvogn bliver skadet. Forsikringen dækker ikke kun skader der er forekommet i trafikken, men også hvis der er tale om enten hærværk eller tyveri. Kaskoforsikringen er ikke lovpligtig at have, men det er en rigtig god idé at have den, hvis uheldet skulle være ude.

Tips til at vælge forsikring

Når du skal vælge forsikringer, er det en god idé at indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. På den måde kan du holde dem op imod hinanden, og finde ud af hvad der passer bedst til dig. Der kan være forskel på, hvad de forskellige forsikringsselskaber vægter højst. Derudover kan det ofte være en fordel at betale helårligt, da mange forsikringsselskaber gerne vil spare administrationsomkostningerne ved at fakturere flere gange om året. Saml evt. dine forsikringer hos det samme selskab, da du derved i nogle tilfælde kan opnå en samlet rabat. Det hænger sammen med at selskabet ser dig som en større og mere værdifuld kunde, jo flere forsikringer du har hos dem.