Business

Når der er tale om softguns, findes der uendeligt mange præferencer i forhold til hvilke våben man skyder med.

Virksomhed

Actionshoppen

Adresse

Stationsvej 4, 9500 Hobro

Telefon

40 45 95 76

E-mail

salg@actionshoppen.dk

Webside

https://actionshoppen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. november

Hvilken softgun foretrækker du?

Du kan give dig i kast med elektriske våben, således også manuelle våben, og så findes der både gas våben, CO2 våben og våben med HPA (High Pressure Air) system.

Alle softguns har forskellige systemer, og de opererer på forskellige måder, og her kan du få en oversigt over nogle af dem.

Gas våben

Når der er tale om gas våben, har du at gøre med et våben, der kan give dig en meget oprigtig skydeoplevelse. Våbnet skyder ved hjælp af påfyldt gas, og de findes også som blowback pistoler, hvor du kører slæden på pistolen tilbage, inden du skyder. Derved får du en skydeoplevelse, der minder meget om at skyde med et ægte våben. Blowback pistoler kræver mere vedligeholdelse end våben uden blowback, og derfor anbefales det at man tilegner sig lidt erfaring, inden man anskaffer sig en blowback pistol.

Gas våben findes også som maskinpistoler, som ved hjælp af gassen skyder meget voldsomt. Her kan du både anskaffe semi- og fuldt automatiske maskinpistoler, alt efter hvad du foretrækker.

CO2 våben

CO2 våben benytter CO2 patroner som drivkraft til at affyre skud. Til forskel fra gas våben har CO2 våben en klar fordel i, at de ikke er lige så påvirkede af temperatur. De kan skyde hele året rundt, og så bærer blowback CO2 pistoler titlen som markedets kraftigste softguns.

Både gas våben og CO2 pistoler findes med og uden blowback, og det er dermed muligt at afprøve begge dele som nybegynder. Hvis du er nybegynder, anbefales det helt klart at anskaffe en pistol uden blowback, så du ikke påtager dig et våben, du måske får svært ved at vedligeholde.

Vedligeholdelse af diverse våben

Vedligeholdelse af dit softgun våben er yderst vigtigt, da mangel på samme kan resultere i, at dit våben går i stykker. Den brugsanvisning, der følger med dit våben, indeholder altid en korrekt beskrivelse af, hvordan våbnet skal vedligeholdes. Følg altid brugsanvisningen, da reklamationen bortfalder, såfremt du vælger at vedligeholde dit våben på anden vis.

Der findes rigtig mange online beskrivelser af, hvorledes de forskellige våben skal vedligeholdes, men de beskrivelser, man kan finde online, har ofte forskellige beskrivelser. Derfor bør du følge brugsanvisningen til enhver tid, så dit våben får korrekt vedligeholdelse.