Business

Der findes et hav af forskellige producenter af fladskærme, og det kan virke uoverskueligt, når du skal ud at vælge dit næste TV.

Virksomhed

Lyd & Billed Vodskov

Adresse

Vodskovvej 56, 9310 Vodskov

Telefon

+45 9829 4021

E-mail

info@lyd-billed.dk

Webside

https://www.lyd-billed.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. juli

Hvilken type fladskærm skal du vælge?

Skærmtyperne er et af de områder, hvor skærmene skiller sig ud fra hinanden. De mest almindelige skærmtyper er LED, QLED og OLED. Der er dog stor forskel på de forskellige producenter både i billedkvaliteten, design og prismæssigt. Derfor kan du med fordel sætte dig ind i de forskellige skærmtyper, så du ved hvilket TV, der passer bedst til netop dine behov.

LED

En LED-fladskærm er i daglig tale den 'almindelige' fladskærm, som er at finde i langt de fleste hjem i dag. I et LED TV består billedpanelet af mikroskopiske farvefiltre, hvor lyset bliver sendt ud af mindre lysdioder. Disse dioder gør det muligt at fremstille TV'et i et slankt design med lavt energiforbrug. Derudover er denne type TV også mere prisvenligt end nogle af de andre typer. En anden fordel ved LED TV'et er, at fladskærmene kommer i et stort udvalg af forskellige størrelser, som betyder, at TV'et kan købes til ethvert formål.

QLED

QLED TV'et indeholder Quantum Dot bagbelysning. Quantum Dot bagbelysningen er et lag af små nanokrystaller, som hver kan udsende henholdsvis rødt, blåt eller grøn lys. Dette er blandt andet med til at give QLED skærmene en imponerende lysstyrke med et bredt farvespektrum. Derfor er denne type fladskærm også velegnet til folk, der ofte ser fjernsyn i dagslys eller med direkte belysning. Dette kan dog ved nogle typer fladskærme gå ud over sortniveauet i billederne og betragningsvinkel er heller ikke så god som ved OLED teknologien. QLED fladskærmerne er oftere dyrere end LED TV'et, men har generelt en bedre billedkvalitet end LED.

OLED

OLED TV'et anses af mange for at være fremtidens fladskærm. OLED står for Organic Light Emitting Diodes, og er en skærmteknologi, som varierer en del fra de to tidligere skærmtyper. I et OLED TV afgiver hver pixel både lyse og farve, hvilket gør gennemlysningen overflødig. Hver enkelt pixel kan tændes og slukkes helt, hvilket også gør sortniveauet i en OLED skærm noget nært perfekt. OLED fladskærmen er oftest ultra tynd og kommer med en af de bedste billedkvaliteter på markedet. Panasonic er en af de førende mærker inden for OLED TV, hvor du finder nogle af de mest eksklusive fladskærme på markedet. Oftest er OLED TV'et en lidt dyrere investering, men hvis du gerne vil have den allerbedste billedkvalitet, så er denne type skærm teknologi den mest optimale for dig.

På udkig efter nyt OLED TV?

Er du på udkig efter en ny OLED fladskærm, finder du et stort udvalg af OLED TV fra Panasonic hos Lyd & Billed Vodskov. Som en af de største Panasonic centre i Danmark er du sikret en professionel rådgivning, så du ender op med et OLED TV, der passer til netop dine behov.