Business

Aalborg er en hyggelig by i vækst, og den oplever enorm fremgang lige for tiden.

Virksomhed

Zizzi

Telefon

70 30 14 16

E-mail

kundeservice@zizzi.dk

Webside

https://www.zizzi.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. juli

Hvor skal du shoppe i Aalborg? Få inspiration her

Den charmerende nordjyske by er en sand perle, der rummer aktiviteter for både børn, voksne og unge. Uanset om du søger aktiviteter, spisesteder eller shopping byder byen på det hele, og sidstnævnte er netop hvad vi vil kigge nærmere på i denne artikel.

Aalborg oser nemlig af gode shopping muligheder for alle og enhver, og i denne artikel vender vi tre områder i Aalborg og omegn, hvor du har rig mulighed for at shoppe.

Alt samlet ét sted

Er du på udkig efter et sted, hvor du både kan klare dagligvareindkøbene samt generelt shopping af tøj, sko, ting til bolig og indretning, møbler og meget andet, er Aalborg Storcenter et godt bud. Det populære storcenter rummer mere end 75 specialbutikker, der spænder fra butikker med sportstilbehør til butikker med ting til bolig og indretning, kosmetik, børnetøj og dame- og herretøj. Mulighederne er mange, og i Aalborg storcenter kan du snildt på tiden til at gå.

Den charmerende bymidte

Er du i stedet interesseret i at kombinere din shopping med almindelig sightseeing, bør du tage en gåtur inde i Aalborg centrum. Den flotte by oser af historie og kultur, som på fineste vis bliver inkorporeret i deres nybyggerier, og når du går en tur ned gennem Bispensgade og Algade, som er de primære shoppinggader, kan du ikke undgå falde over et stykke kultur eller historie i form af arkitektur eller kunst. De to shoppinggader byder på et væld af forskellige butikker med modetøj til teens børn, dametøj store størrelser, kosmetik, fodtøj og meget mere, og der er altså rig mulighed for at shoppe for hele familien. På Algade ligger også bagindgangen til Salling, som ligeledes byder på gode muligheder for shopping på alle etager.

Nyeste skud på stammen

Er du både til lige storcenter og charmerende bymidte med brosten, kan du aflægge Friis i Aalborg centrum et visit. Friis er et mindre shoppingcenter med samme type butikker, som du finder i eksempelvis Aalborg Storcenter samt Bispensgade og Algade. Dog har Magasin også åbnet i Friis, og du har derfor rig mulighed for at besøge det smukke stormagasin derinde. Ved at shoppe i Friis har du gode muligheder for at shoppe indendørs, hvis vejret ikke arter sig, eller ligeledes træde direkte ud i den pulserende by, når du trænger til et skud kultur og historie – eller måske bare gerne vil slentre ned langs bymidten.

Skulle du alligevel komme hjem uden et par ting, som ikke var i butikkerne, eller har du måske set dig lun på en kjole eller skjorte, som du alligevel ikke kan undvære? Så fat mod. Heldigvis findes online shopping, og der er altså rig mulighed for at shoppe videre derhjemme på eksempelvis Zizzi.dk, hvis du er på udkig efter mere modetøj til kurvede kvinder.