Business

Der findes en lang række argumenter for, hvorfor du skal begynde med, at få voksbehandlet dine ben frem for at benytte den traditionelle skraber.

Virksomhed

La Petite Clinique

Adresse

Sølvgade 20, 1307 København K

Telefon

32 20 50 98

E-mail

kontakt@lapetiteclinique.dk

Webside

https://lapetiteclinique.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. maj

Hvorfor vælge en voksbehandling?

I denne artikel kan du finde de bedste grunde til, hvorfor du skal droppe skraberen.

Blødere hår

Der er stor forskel på, hvordan dine hår vil føles alt efter, om du barberer dine ben eller du får dem voksbehandlet. Vælger du den traditionelle skraber, så risikerer du, at dine hår vil være mere stive, når de vokser ud igen. Det skyldes, at skraberen blot skærer hårene over, hvorfor de vil gro ud med hårdere kanter. Med voksbehandlingen fjernes selve roden i dine hår, og dette vil gøre dine hår ekstra bløde, når de igen vokser ud. Dine hår vil derfor ikke stikke og føles hårde, som når du bruger skraberen. Derudover undgår du også at skære dig selv med de skarpe engangsskrabere.

Nedgroede hår

Et andet argument for, hvorfor du bør droppe skraberen og begynde på voksbehandlingen er, at du i højere grad undgår indgroede hår. Hvis du bruger skraberen, så øger du risikoen for, at dine hår kan vokse ned i huden i stedet for udad. Dette kan føre til irritation og smerte, hvilket er noget, som vi alle gerne vil slippe for. Den traditionelle barbering er den metode, som hyppigst forårsager indgroede hår. Derfor kan du med fordel skifte til voksbehandlingen.

Nyd resultatet i længere tid

En af de største fortalere for at vælge voksbehandlingen frem for den traditionelle skraber er, at voksbehandlingen simpelthen holder hårene nede i længere tid. Resultatet kan ofte holde i op til 3-4 uger, hvilket er en klar forbedring i forhold til skraberen. Som tidligere nævnt bliver hårene både stive og hårde, hvis du benytter dig af skraberen. Derfor vil du også hurtigere få en fornemmelse af, at benene igen skal barberes.

Bestil en tid ved en skønhedsklinik for de bedste resultater

Leder du efter en skønhedsklinik, som udfører voksbehandling i København, så får du altid de bedste resultater ved La Petite Clinique. Klinikken tilbyder en række af forskellige voksbehandlinger, hvor du både kan få fjernet hår på benene, og få gjort din bikinilinje klar til sommeren.