Business

I Aalborg sker der rigtig mange ting. Det er en by med stor aktivitet, hvor der er plads til alle.

Virksomhed

Helseboost.dk

Adresse

Dalbygade 40b, 6000 Kolding

E-mail

info@helseboost.dk

Webside

https://helseboost.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. december

I Aalborg drømmes der stort

I Aalborg er det et velfungerende studiemiljø, der tiltrækker unge mennesker fra hele Danmark, arbejdspladser der er konkurrencedygtige i hele Europa, og sidst men ikke mindst gode sportslige præstationer inden for ishockey, fodbold, håndbold – og basketball der igen er på vej frem i Aalborg.

I Aalborg drømmes der stort, hvilket er med til at danne rammerne for en sprudlende by og kommune. Drømme kan have mange betydninger, men det er klart, at borgerne i byen tror på endnu mere fremgang på de tre områder – studieliv, arbejdspladser og sportsligt.

Men hvad er det egentlig Aalborg kan?

Det kan Aalborg

I Aalborg er der rigtig mange attraktive uddannelsesmuligheder. Disse er med til at trække unge mennesker fra hele Danmark til byen, hvilket er vigtigt på både kort og lang sigt. Ligeledes gør byen meget for de unge mennesker, for at skabe rammerne for det gode studieliv. Man ved at det er vigtigt, at de studerende trives udenfor skolen, hvorfor det er essentielt at byen som helhed bakker op omkring dette – det er lige fra caféerne til kulturelle og sportslige begivenheder, hvor det er muligt at få nogle fordele som studerende gennem rabatter og lignende.

I erhvervslivet er Aalborg også ret dygtige. Kommunen er gode til at bakke op omkring virksomhederne – lige fra nystartet til veletableret. I Aalborg startes der årligt rigtig mange nye virksomheder. Der er nogle helt fantastiske rammer for nystartede virksomheder i byen, til at få sparring, opbygget netværk, indhente likviditet og erfaring. Aalborg har haft stor succes med væksthusene, der har støttet nyopstartede virksomheder i kommunen til udvikling. Mange af disse virksomheder er i dag 100% selvstændige, og hvis de ikke skaber arbejdspladser endnu, er de i høj grad på vej.

Sportsligt er Aalborg også med fremme. Sidste sæson forsøgte ishockeyklubben sig med billigere billetter til hjemmekampene, som var en rigtig stor succes. Der blev sat tilskuerrekorder, og det endte da også med klubben vandt ishockeyligaen 17/18.

Ovenstående tre områder går hånd-i-hånd. Det hele er med til at skabe et sundt fundament for kommunen, og ikke mindst sikre en god udvikling.

Besøger man Aalborg er der en række interessante seværdigheder. Nogle af de mest populære attraktioner er Aalborg Zoo, Musikkens hus der afholder en række koncerter, Utzon Center der et eksperimenterende kultur- og videncenter, Nordkraft der er byens gamle elektricitetskilde og meget mere.

Her er der altså både noget for børn, voksne og ældre.