Business

Aalborg er en fantastisk by. Mange kalder den for Nordjyllands hjerte, og det er der en ganske god grund til. Aalborg er nemlig en by fyldt med unge mennesker, kulturelle arrangementer, smuk natur og byliv.

Virksomhed

Stoy

Adresse

Viengevej 3A, 8240 Risskov

Telefon

22 12 51 11

E-mail

online@stoy.com

Webside

https://stoy.com/da/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. september

I byen i Aalborg: sådan er du godt klædt på

Hvad end du er til kultur, aktivitet eller god mad, så har Aalborg altså noget at byde på. Men én af de ting, som Aalborg er allermest kendt for, er bylivet. Byen har nemlig den famøse Jomfru Ane Gade, hvor alle de vildeste barer og diskoteker er samlet på en enkelt gades strækning.

En landskendt gade

Jomfru Ane Gade er kendt i hele Danmark som et af de ultimative steder at feste. Folk kommer til fra mange andre byer, og de er ikke i tvivl: I Jomfru Ane Gade bliver det vildt.

Her er nemlig lidt af det hele. Man kan stå og hælde billige shots ned, danse på bordene til moderne techno eller nyde en øl på en af de mange barer. Her er der sjove lege, dans, samtaler og scoringer. Og alle, som dukker op, har det sjovt. Er du i Aalborg, så må du derfor ikke snyde dig selv for denne vilde oplevelse.

Kom forberedt i byen i Aalborg

Fordi Gaden, som den kaldes i folkemunde, er noget helt særligt, så må du ikke dukke op uden at have forberedt dig lidt. For det første, så kan du med fordel tjekke lidt op på, hvilke af de mange barer og dansesteder, som du gerne vil besøge.

For det andet, så skal du være ordentligt klædt på. Du vil gerne se godt ud når du går i byen, men her er det særligt vigtigt. Der ligger mange forskellige typer af beværtninger i Gaden, og nogle steder går man op i påklædning. Vil du gerne have fri adgang alle steder, så bør du tænke lidt over dit outfit.

Shop lækkert tøj online

Er du, som kvinder er flest, så føler du sikkert, at du slet ikke har noget at tage på. Du roder hele klædeskabet gennem, prøver det hele og kaster det hele væk.

Men bare rolig; internettet er din ven. Her kan du finde masser af lækkert tøj til billige priser. For eksempel på hjemmesider som STOY, hvor der føres masser af forskellige lækre mærker. Du kan se mere her.

Fyr op for sko og make up

Føler du ikke for at gå ud og købe en ny garderobe, så er der også andre måder, hvorpå du kan pifte dit outfit til din tur i Gaden en smule mere op. For eksempel kan du vælge et lidt vildt par sko. Her kan du eventuelt fyre op for de høje hæle på denne aften.

Make up er også en fremragende måde at gøre noget ekstra ud af dig selv på. Med make up kan du fremhæve nogle specifikke ting og undertone nogle andre. Vælger du et simpelt outfit, så kan du med fordel gøre noget ekstra ud af sminken – for eksempel med smokey eyes eller røde læber.