Business

Er det svært at overskue, hvordan du bedst muligt kan indrette dit hjem, uden du skal vende hver en øre og spare op i månedsvis?

Virksomhed

herligthjem.dk

Webside

www.herligthjem.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 16. december

Indretning på et stramt budget

Der er heldigvis rigtig mange gode bud på, hvordan du kan spice dit hjem lidt op, uden det behøver koste dig tusindvis af tanker og overvejelser. Noget af det, der kan være med til at friske op i mange rum, er en bænk til enten opbevaring eller som møbel.

Obs: Du har mulighed for at købe en bænk via siden Herligthjem.dk .

Nogle tænker kun på, at bænke hører til i offentlige parker og foran iskiosker, men faktisk er bænke blevet yderst moderne, og det er ikke sjældent du ser en bænk stå i entreen til et hjem eller som møbel ved spisebordet. Bænken åbner for, at der både er plads til at flere mennesker kan sidde tæt ved et bord, men stiller du for eksempel en bænk i din entré eller dit bryggers, gør du det også nemmere at sætte sig ned og få bundet sine snørebånd eller få bukserne smøget ordentligt op. Det kan både være gavnligt for en småbørnsfamilie, men det fungerer også som en fin hjælp, hvis det kniber for bedsteforældrene at nå helt ned.

Bænke på børneværelserne

Du har måske ikke tænkt på, at bænke også kan være en god tilføjelse på et børneværelse, men det fungerer rigtig godt som et opbevaringsmøbel, hvor du med pæne kasser kan opbevare legetøj eller sengetøj under bænken og stille yndlingslegetøjet til udstilling ovenpå.

Det er desuden muligt at få bænke, hvor der er små skuffedarier indbygget, så opbevaringen bliver en helt naturlig løsning. Det er med til at sørge for, at det ikke ser rodet ud, selvom bænken bruges til opbevaring, for det gør det tydeligt, at det er med vilje, den ikke bare står til pynt. Samtidig kan der tilkøbes forskellige puder til mange bænke, mens de med andre følger med, når man køber den. På den måde sikrer man, at man får en så behagelig oplevelse som muligt, og det fungerer rigtig godt som en pause eller til et tiltrængt hvil. På børneværelset kan bænken også fungere som forælderens tilskuerplads til barnets leg.

Sko og bænk i en og samme løsning

Nogle bænke kommer med en lille hylde af træ- eller metalstænger under, der fungerer som den perfekte plads til skoopbevaring. Det er en simpel løsning, der ikke fylder meget, og med plads til fire eller fem par sko kan alle i familien have yndlingsparret til at stå fremme under bænken i bryggerset, så det er let at komme til.

Vil du i stedet gerne give et frisk pift i stuen, så kan du overveje at anskaffe dig en lille trellebænk. Trellebænke kan bruges både ude og inde, og om du vælger en i den almindelige, klassiske træfarve, eller om du hellere vil gå efter en bænk, der er farvet, er helt op til dig. Uanset hvad kan du både få en, der udelukkende består af sæde og ben, men du kan også sagtens finde trellebænke med en hylde, så du kan opbevare puder og magasiner under bænken, og gøre selve bænken til et stoppested med plads til en plante eller en vase.

Bænke på udendørsarealerne

Vil du i stedet hellere gå med det mere klassiske, hvor du har en bænk udenfor, står det dig også frit for. Der findes utallige forskellige slags, og det behøver langt fra at være den typiske bænk med træsveller og metalben, der står på gågaderne rundt omkring. Trellebænken kan også udendørs fungere rigtig godt, og dens rustikke udseende kan stå i kontrast til blomsterbede og klatreroser. Omvendt kan en bænk i stål med en lækker hynde også virkelig være skøn på en sommerdag, hvor man kan sidde ude og nyde haven, der blomstrer og børnene, der render rundt.

Er du mere til en praktisk løsning, kan du få en foldebænk, der er let at tage med på farten. Det giver gode muligheder for blandt andet at slappe af på plænen omkring campingvognen på ferie. Til gengæld kan du også slå den op inde i stuen, den dag du får så mange gæster, at det kniber med stoleplads omkring bordet. Bænken er let og kan nemt slås op, uden det kræver raketvidenskab.