Business

Selvom årstiden nu står på vinter, har alle brug for nogle gode gardiner hjemme i boligen.

Virksomhed

Botex

Adresse

Tilst Søndervej 136, 8381 Tilst

Telefon

76 33 20 60

E-mail

info@botexadm.dk

Webside

https://www.botex.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. december

Inspiration til flotte og smarte gardiner

Solen titter frem, og dette kan være en plage, hvis ønsket er at se TV eller spise en god frokost uden sol i ansigtet. Eftersom mørket falder på allerede om eftermiddagen, er gardiner ligeledes en stor fordel for folk, der ønsker at skærme af for nysgerrige blikke.

Dog kan det tit være en udfordring at finde frem til de helt perfekte gardiner. Gardinerne er samtidig blevet vældigt populære grundet deres smukke udseende i boligens indretning. Læs derfor med herunder, hvor du vil kunne indhente inspiration til dit kommende gardinkøb.

Velourgardiner

Er du vild med velourtrenden, og har du allerede et par møbler stående i dette glamourøse stof, kan du glæde dig over, at trenden har ramt gardinmarkedet. Et par tunge velourgardiner vil passe perfekt med loungestilen, hvor der er fokus på fede tekstiler og kraftfulde farver på både vægge, møbler og gulve. Selvom stilen med farvede, tunge og lange gardiner allerede fandtes i interiørmagasinerne for tre år siden, er den først i dag blevet manifesteret hos forbrugerne.

Mange vælger at kombinere forskellige gardiner lag på lag. Derfor kan du med fordel kombinere et lyst og transparent gardin med et mørkt og tykkere tekstilgardin. Placer det transparente inderst og velourgardinet yderst. På denne måde kan velourgardinet både pynte om dagen og lukke af for lyset om natten. Er du i tvivl om, hvilke farver de nye velourgardiner skal have, har Botex samtidig en løsning på problemet. Book gardinbussen, og tag gardinbeslutningen i ro og mag derhjemme.

Gardiner fra loft til gulv

Bor du i en flot herskabslejlighed eller en nyere bolig med højt til loftet, kan du ligeledes hoppe med på trenden, som lyder på gardiner fra loft til gulv. Denne type gardin får det pågældende rum til at se større ud, selv hvis rummet er ganske småt. Derfor gælder det om at tænke på dette, hvis du ønsker at skabe en fornemmelse af mere plads i en ellers lille stue.

Hvis gardinerne endvidere går ud i bredden, så hele væggen dermed bliver klædt på med stof, vil det skabe en endnu større følelse af dejlig plads. De flotte, store og lange gardiner kan samtidig prale med at give en god akustik, så du og gæsterne kan nyde hinandens selskab i højere grad under det næste besøg.

Hold øje med hør

Synes du, at de lange velourgardiner ikke går hånd i hånd med resten af dit interiør, kan du kigge nærmere på tekstiler med hør iblandet. Disse gardiner er nemlig blevet mere populære i den seneste periode, hvilket skyldes, at de både er lette og halvvejs transparente. Hermed er der god mulighed for at lukke alt lys ude, når dette er ønsket. Stoffets struktur og stof matcher ligeledes med en moderne indretning, hvor minimalisme er nøgleordet. Holder du samtidig af den naturlige stil og kvalitetshåndværk, vil hørgardinerne vinde en plads i dit hjerte.

Med stylepads fra Dock Four fra Botex har du endvidere muligheden for at designe din helt egen personlige væg med spændende materialer, som passer perfekt til de nye hørgardiner.