Business

Du tænker måske, at det ikke kan lade sig gøre at investere penge i et smykke, da de fleste smykker vil tabe værdi, som årene går. Dette er dog ikke korrekt, da der findes typer af smykker, som er en investering ligesom aktier og obligationer. En af de typer er smykker fremstillet af momsfrit guld. Her køber du guldet til børsprisen, hvorefter guldet sættes ind i et smykke eller smeltes om. Fordelen er her, at du ikke skal betale 25% i moms, da investeringsguld er momsfrit.

Virksomhed

Jan Jørgensen Smykker

Adresse

Aabybro Centret 10, 9440 Aabybro

Telefon

96 17 02 02

E-mail

kontakt@janjorgensensmykker.dk

Webside

https://janjorgensensmykker.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. maj

Investér i smykker i guld

I denne artikel kan du lære mere om det momsfrie guld, som er en investering, der ender ud i et unikt smykke.

Hvordan købes investeringsguld?

Køber du investeringsguld, ligegyldigt om det er til et smykke eller ej, køber du guldet til den aktuelle markedspris. Denne pris kan ændre sig hver 2. minut, og du får derfor muligheden for at få guld til gode priser. Finder du en guldsmed eller lignende, som sælger momsfrit guld til smykker, så undgår du også at betale avancen til virksomheden, da virksomheden ikke skal udregne en pris, som sikrer dem mod eventuelle udsving i guldets pris.

Muligheder med investeringsguldet som smykke

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til smykker fremstillet med investeringsguld. Jan Jørgensen har skabt de rå guldbarresmykker til mænd, hvor selve guldbarren hænger om halsen eller håndleddet. Der er dog også muligheder for kvinderne, hvis de ønsker et smykke fremstillet af investeringsguld. Her købes guldet momsfrit, hvorefter guldsmeden smelter guldet om til unikke smykker. På den måde får du guldsmykker til bedre priser, da du undgår at betale moms.

Så ønsker du at overraske en, som du har kær eller vil du blot forkæle dig selv, så er de såkaldte investeringssmykker en oplagt mulighed.

Hvor kan du købe momsfrit guld?

En af de guldsmede, som har markeret sig på markedet for momsfrit guld, er Jan Jørgensen. Hos Jan Jørgensen Smykker kan du købe en guldbar, som sættes i en guld- eller sølvkassette, som giver dig et råt smykke, som indeholder din nye investering.

Du kan derfor give din partner eller bekendte et unikt smykke, som muligvis stiger i værdi alt efter børsprisens udvikling.