Business

Driver du en selvstændig virksomhed, for eksempel et tømrerfirma eller et anlægsgartnerfirma, så ved du formentlig også allerede, hvor vigtigt det er at have de rigtige arbejdsredskaber for at kunne udføre dine opgaver effektivt og professionelt.

Virksomhed

Prof-Shoppen.dk

Telefon

28490909

Webside

www.prof-shoppen.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 29. april

Invester i de nødvendige redskaber til din virksomhed

Langt de fleste håndværkervirksomheder har en stor og rummelig firmabil, typisk en varevogn, hvor der er plads til alle de nødvendige materialer og værktøj. Til nogle opgaver er der bare ikke nok plads i varevognen, og i disse tilfælde kan det være en rigtig god ide at påsætte en trailer. Det gælder også, hvis du skal af med affald, for eksempel asbestmaterialer eller haveaffald for en kunde.

Fordelene ved investere i en trailer

Der er mange fordele ved at investere i en erhvervstrailer, hvis du driver en virksomhed, hvor der vel og mærke kan være behov for ekstra plads i form af en trailer. Det kan for eksempel være, at du ikke har en stor varevogn, men en almindelig personbil som firmabil. Her kan en trailer give dig meget ekstra plads, og den kan påsættes efter behov.

Det betyder, at du for eksempel kan tage ud til kundemøder og tilbudsgivning i Aalborg og omegn uden traileren, mens traileren kan påsættes, når du skal ud til de egentlige arbejdsopgaver. På den måde er der rigtig meget fleksibilitet forbundet med en trailer – det eneste du skal bruge er en anhængerkrog på bilen og en trailer.

Samtidig koster en trailer ikke ret meget sammenlignet med en hel ny firmabil, så er du nystartet erhvervsdrivende, og bruger du din private bil, indtil du har kapital nok til en firmabil, kan en trailer være et rigtigt godt sted at starte. Det er også et oplagt valg, hvis du ikke har råd til at investere i en større firmabil, eller hvis du ofte har behov for at køre med maskiner.

Hvilken trailer skal du købe?

Der findes rigtig mange forskellige typer trailere, og de kommer i et utal af forskellige størrelser. Hvilken trailer du skal investere i afhænger af, hvor stort dit behov er, og om du skal køre med traileren hver dag, eller om det kun er til enkelte opgaver.

En brenderup trailer er et oplagt valg, uanset hvilken type trailer du er på udkig efter. Her kan du for eksempel vælge mellem følgende typer:

•Erhvervstrailer

•Cargotrailer

•Tiptrailer

•Universaltransportere

•Autotrailere

•Maskintrailere.

Har du for eksempel som anlægsgartner behov for at transportere en gravemaskine eller en anden større maskine hjem til kunden, så kan du nemt køre den op på en maskintrailer og sætte den på din firmabil. Skal du bruge traileren til affald, kan du med fordel investere i en tiptrailer eller eventuelt en almindelig erhvervstrailer.