Business

I har uden tvivl lagt tanker i, hvordan og hvorledes jeres virksomheds næste erhvervskonference skal organiseres. Indholdet og gennemførelsen af arrangementet skal helst forløbe sig helt gnidningsfrit. En vigtig faktor heri er netop valget af, hvorhenne det skal foregå.

Virksomhed

Messecenter Vesthimmerland

Adresse

Messevej 1, 9600 Aars

Telefon

+45 98 62 48 00

E-mail

info@messecenteret.dk

Webside

http://messecenteret.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. januar

Jeres næste konference

Lokalerne er en nødvendig faktor for, at muliggøre et succesfuldt afholdt arrangement. Hvad end her er tale om konferencer, koncerter, fester, stormøder, udstillinger, messer eller andre events er det vigtigt, at den pågældende venue kan facilitere det rette udstyr, og kapacitetere en stor mængde mennesker.

De rette faciliteter

Er jeres virksomhed eller organisation beliggende i Nordjylland, er et næsten oplagt valg Messecenter Vesthimmerland: Et alsidigt oplevelsescenter, der med dets unikke beliggenhed i Himmerland, disponerer over en række faciliteter og tilbyder høj oplevelsesværdi. Mange års erfaringer inden for branchen resulterer i værdifuld sagkundskab og kompetencer, der kommer til gavn for de, der ønsker deres arrangementer afviklet der. Dette gælder både i planlægningsfasen, forplejning, udstillingsmiljøer, konferenceopstilling, tekniske faciliteter og andet udstyr.

Med sine mere end 9.000 m2 fordelt på messe- og konferencehaller, auditorium, mødelokaler samt restaurant, er Messecenter Vesthimmerland det ideelle sted, hvad end der skal afholdes erhvervskonference, messe eller noget helt andet. Faciliteterne kan bære selv de største arrangementer. Her forefindes moderne AV udstyr, storskærme til ethvert behov med komplet professionel lyd- og lysanlæg, samt en stærk trådløs netværkslinje, der kan håndtere 3.000 gæster samtidigt.

Sæt de rigtige rammer

Det gælder om at sætte de rette rammer for et velplanlagt event. Især i et organisatorisk øjemed, skal de rette rammer stilles op, således eventet kan afvikles tilfredsstillende for alle involverede. Skal jeres virksomhed afholde konference eller fagmesse, så vælg et sted der kan tilbyde netop det, der er behov for til jeres arrangement.

Vælg et sted der kan danne rammer for, at mange besøgende kan udveksle viden, erfaringer og synspunkter. Et sted med lokaler og faciliteter der muliggør at iværksætte medrivende foredrag, taler og debatter uden at gå på kompromis med størrelsen af arrangementet.

Under planlægning og udførelsen af omfattende arrangementer, skal alle led i kæden være velfungerende for, at det kører som smurt. Det kan derfor være en god idé, at lægge ekstra tanker i valg om lokaler og faciliteter, og ikke mindst et erfaren sted der kan gennemfører projekter på proffesionel vis.