Business

Akupunktur er virkelig blevet sat på landkortet. Mange har fået øjnene op for alle de fordele, der kan være ved at gå til en akupunktør, når der melder sig smerter eller ubehag i kroppen, eller hvis psyken er lidt ude af balance.

Virksomhed

Akupunktur Aalborg

Webside

https://kelunwang.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. december

Kelun Wang har succes med akupunkturen

Behandlingsformen akupunktur stammer fra Kina og har været benyttet i årtusinder. Denne gamle viden om helbredelse har Kelun Wang taget med sig til Danmark. I Aalborg, Hjørring og Frederikshavn kan du således nyde godt af akupunktur på højt niveau.

En kvalificeret og erfaren akupunktør

Ud over at give behandlinger med akupunktur på de tre klinikker er Kelun Wang lektor på Aalborg universitet og adjungeret professor på tre kinesiske universiteter. Han er tandlæge Ph.d. og har forsket i både Kina og Japan. Han har siden 1997 arbejdet indenfor smerteforskning på Aalborg universitet og på Aalborg universitetshospital. Kelun Wang har forstået at sammensætte det bedste fra den østlige lægekunst og en vestlige lægevidenskab og har stor succes med det på sine velbesøgte klinikker.

Akupunktur er ikke alternativ i Kina

Som nævnt er akupunktur en meget gammel behandlingsform. Den bliver ikke som her betragtet som en alternativ behandlingsform, men er benyttet af læger og på sygehuse. Akupunktur er en naturlig del af pensum på lægestudiet i Kina og træder ofte i stedet for vestlig medicin og behandling. En af de helt store fordele ved akupunktur er, at den ikke medfører bivirkninger. Kroppen får ikke tilført de mange stoffer som udgør den moderne vestlige behandling. I akupunktur er det kroppen selv, der aktiveres og går i gang med en helingsproces.

Hvad sker der i kroppen ved akupunktur?

I den traditionelle kinesiske medicin, som akupunktur er en vigtig del af, hænger krop og psyke sammen. Det bliver set som en helhed. Derfor kan man også både behandle fysiske symptomer og psykiske symptomer med akupunktur. Ved en akupunkturbehandling bruges der tynde sterile metalnåle. De sættes ind i huden i forskellige punkter. De kaldes akupunkturpunkter og er nøje kortlagt på kroppen. Punkterne hører alle til en af de meridianer, der går gennem kroppen. Dem er der 14 af. Når der opstår et ubehag i enten krop eller psyke, er det fordi en af meridianerne er blokeret på en eller anden måde. Det betyder, at den energi der skal løbe frit rundt i kroppen via meridianerne, ikke har frit løb. Når nålene sættes i akupunkturpunkterne hjælper de kroppen til at reparere sig selv, så energien igen kan løbe frit.

Hvordan foregår en behandling?

Når en akupunktør får en klient, vil akupunktøren altid starte med at finde ud af, hvordan klientens helbred er generelt, og hvad det er for symptomer, der bringer klienten hen til klinikken. Det er vigtigt at få stillet den rigtige diagnose, så behandlingen bliver den mest optimale fra starten. Alt efter behov har akupunkturen nogle diagnosemetoder, der kan anvendes. Det kan for eksempel være undersøgelse af pulsen, tungen eller iris. Alle tre steder afspejles kroppens ubalancer og akupunkturen kan fastsætte den rette diagnose. Når diagnosen er stillet påbegyndes behandlingen. Alt efter symptomer kan behandlingslængden variere, men nålene vil typisk skulle sidde i huden et sted mellem 20 og 30 minutter.