Business

Hvis man er på udkig efter en bolig i Aalborg, og ikke er helt bekendt med, hvor man kunne tænke sig at bo, så læs med her.

Virksomhed

FindBoliger

Adresse

Pilestræde 33, 1. sal , 1112 København K

Webside

https://findboliger.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. august

Kigger du efter bolig i Aalborg? Kig på disse dele af byen

Vi giver dig nemlig et unikt indblik i, hvor man kan bosætte i Aalborg. Vi har fundet tre nabolag i Aalborg, der kan passe til enhver smag og situation. For Nordens Paris har nemlig mange lækre dele af byen, der er helt ideelle at bosætte sig i - hvad enten man er pensionist, studerende eller børnefamilie findes der en optimal del af Aalborg, der passer til ens behov. Mere inspiration til lejeboliger i Aalborg kan findes her: https://findboliger.dk/lejeboliger-i-aalborg

Øgadekvarteret - det blandede kvarter med alle mulige mennesker

Et af de mest hippe steder at bo i Aalborg, har de seneste par år været Øgadekvarteret i den østlige del af midtbyen. Her finder man lejeboliger, ejerlejligheder og forskellige boligtilbud, der passer alle behov. I kvarteret finder man gode indkøbsmuligheder, adskillige spisesteder, kiosker og spillehaller. Derudover er der cirka 1,5 km’s gang indtil centrum, der nemt kan nåes på gåben eller på cykel.

Beboerne i Øgadekvateret repræsenterer en bred diversitet, og det er alt mellem studerende og pensionister, der bor i kvarteret. Det grænser op til Aalborg-forstaden Vejgaard på den ene side, Eternitområdet på den anden og midtbyen på den tredje. Alt i alt er Øgadekvarteret et ideelt sted at slå sig ned, hvis man ønsker at være tæt på byen uden at være midt i centrum.

Vestbyen - et populært valg blandt studerende

Det nok mest populære sted at bo i Aalborg er Vestbyen. Specielt studerende er glade for at bo i området, da det ligger ekstremt tæt på centrum og i nærheden af mange uddannelsessteder. Vestbyen er, som navnet antyder, den vestlige del af Aalborg centrum. Her er det også primært lejligheder, der er dominerende i bybilledet, som både tæller lejer- og ejerlejligheder.

Hvis man gerne vil bo rigtig central i Aalborg kan det anbefales, at man kigger på boliger i dette område. Det ligger i gåafstand til det meste vigtige og centrale af Aalborg by, og det er samtidig ikke helt midt inde i byen, så man undgår alt for meget støj. Vestbyen har tilmed mange indkøbsmuligheder, restauranter, caféer, uddannelsessteder og er generelt et populært valgt blandt unge tilflyttere.

Hasseris - den lille by inde i byen

Hasseris er stedet, hvor man gerne vil bo i Aalborg. Det fungerer som et lille roligt villakvarter inde i Aalborg, men er ikke generet af støj fra centrum på samme måde som andre dele af Aalborg. I Hasseris er det primært store huse, rækkehuse og andelsboliger, der præger bybilledet.

Det er med at finde den store pengepung frem, da Hasseris også huser Aalborgs dyreste villaer, og kvarteret er generelt Aalborgs klart dyreste. Det er dog ikke så dyrt, så de fleste ikke kan være med. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at bo ganske fint i Hasseris til rimelige penge uanset, hvor stor ens indkomst er.