Business

Aalborg er i en rivende udvikling med lækre nybyggerier flere steder i byen. Kildestrømmen er et eksklusivt nybyggeri ved Eternitten, der byder på lækre lejligheder, som med garanti er en fryd for øjet.

Virksomhed

ProDomus

Telefon

30 21 40 76

E-mail

team1@prodomus.dk

Webside

https://prodomus.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Kildestrømmen byder på 50 nye og lækre lejligheder i skønt område

Eternitten har gennem det sidste stykke tid gennemgået en stor forandring, hvor flere og flere vælger at bosætte sig i den nye bydel. Området er gået fra at være en gammel eternitgrund til nu at være et særdeles attraktivt sted at bo. Her er forbindelse mellem bebyggelserne ved hjælp af grønne opholdsområder, hvilket er en oplevelse i sig selv.

Der er ingen tvivl om, at Eternitten har utrolig meget at byde på. Stedet kendetegnes ved at være en smuk enklave midt i byen, hvor der er god mulighed for at nyde de rolige omgivelser, uden at skulle gå på kompromis med afstanden til alt det, som byen har at tilbyde.

Der er nemlig særdeles gode indkøbsmuligheder blot 200 meter fra Kildestrømmen, og du skal altså kun trave løs på jernhesten i 10 minutter, før du er inde ved midtbyen. Hvis du derimod skal hurtigt på motorvejen, så er du kun 5 minutter væk i bil i både nordgående og sydgående retning.

Kildestrømmen er for alle

På Eternitten står Kildestrømmen klar med nybyggede punkthuse. Her er der 50 eksklusive og lækre lejligheder, som er klar til overtagelse pr. 1. december. Lejlighederne er omgivet af grønne oaser, og nybyggeriet byder ligeledes på god plads og højt til loftet i både leje- og ejerboligerne.

Kildestrømmen baner vejen for, at alle kan samles ét sted. Her er der nemlig både plads til de travle studerende, det ældre ægtepar, det nye par eller børnefamilien. Kildestrømmen er derfor for alle aldre, og det skaber et område med meget liv og god dynamik.

Hvis du vil opleve de nye og smukke lejligheder på egen hånd, så er der åbent hus hver søndag resten af året på nær d. 23 og 30 december. Her er der rig mulighed for at snuse lidt til området og gå på opdagelse i de eksklusive lejligheder.

Fem forskellige størrelser af lejligheder i Kildestrømmen

Uanset om du har brug for lidt mindre plads eller lidt mere plads, så har Kildestrømmen en lejlighed til dig. Her varierer størrelserne nemlig mellem 58 og 84 kvadratmeter, så der er rig mulighed for at finde lige netop den lejlighed, som passer til dig. Der findes fem forskellige varianter af lejligheder, som alle veksler mellem at være 2 og 3 værelses lejligheder.

Kildestrømmen ligger ud til et åbent og grønt areal, så uanset om du vil have egen terrasse i stueetagen eller en 8-10 kvadratmeter stor altan fra 1.-4. etage, så har du god mulighed for at nyde den omkringliggende natur. Det betyder også, at der er rigeligt med plads, hvis du vil nyde sommeren i en liggestol, eller hvis du vil invitere venner og familie over til en god omgang grillmad.

Helt eksklusivt er der ligeledes elevator i ejendommen, og hvis du er bilejer så frygt ej, for der er også mulighed for egen private parkeringsplads, så du aldrig skal spilde tid på at lede efter en plads efter en lang dag på arbejde.

Forkælelse både indvendigt og udvendigt

Til åbent hus er der god mulighed for selv at opleve, hvorfor Kildestrømmen er så eksklusivt og skønt et nybyggeri. Her er du omgivet af grønne arealer samtidig med, at du kan bo i en lejlighed, hvor der bestemt ikke er sparet på noget.

Indenfor finder du alt det nyeste i hårde hvidevarer, som blandt andet gælder opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og meget mere. Alle lejligheder har desuden gulvvarme.

Lejlighederne er dejligt lyse og rummelige, så du får mest muligt ud af lysindfaldet fra de store vinduer. Derudover er alt opført i stilrene og moderne kvalitetsmaterialer - en oplevelse som ingen andre.

Kom til åbent hus hver søndag resten af året

Hvis du vil opleve lejlighederne på tætteste hånd, så holder vi åbent hus arrangement hver søndag resten af året med undtagelse af d. 23 og 30 december.

Der vil være mulighed for at gå opdagelse i prøvelejligheden, hvor der også er et eksempel på indretning af den ene variant.

Ønsker man en fremvisning af lejemålene, står der allerede nu en møbleret prøvelejlighed klar. Man kan læse mere her eller kontakte ProDomus på e-mail team1@prodomus.dk eller på telefonnumre: 30214076 eller 98120500.