Business

Overvejer du på at starte på en HF eller STX?

Virksomhed

Nørresundby Gymnasium & HF

Adresse

Studievej 14, 9400 Nørresundby

Telefon

98172833

E-mail

post@nghf.dk

Webside

https://www.nghf.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. maj

Klæd dig på til fremtiden med STX eller HF

Og søger du et godt gymnasium i Aalborg og omegn? Så kan Nørresundby Gymnasium og HF være det helt rette valg for dig.

Det kan være en stor beslutning at vælge den ungdomsuddannelse, du ønsker at fortsætte på, efter du har afsluttet din 9. eller 10. klasse. Det ved vi også på Nørresundby Gymnasium og HF, og derfor gør vi, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning.

Der er meget information at finde på nettet om både STX og HF uddannelsen, og en af de vigtige ting, du skal overveje, er hvad du ønsker adgang til, efter du har fået dit eksamensbevis. Det afhænger nemlig meget af fagsammensætningen, og derfor kan du på Nørresundby Gymnasium og HF vælge mellem 12 forskellige studieretninger på STX, mens vi tilbyder fire forskellige sammensætninger af fagpakker på HF. Dertil kan du vælge blandt mange forskellige spændende valgfag, så du selv kan sammensætte dit kommende uddannelsesforløb efter dine ønsker.

Få et godt kort på hånden, når du skal videre, med en STX

En STX er den 3-årige studentereksamen, som flest unge vælger og som giver dig en bred almen viden. Hos NGHF siger vi, at en STX klæder dig på til livet i det moderne samfund. Er du lidt i tvivl om, hvordan din drømmeuddannelse og dit drømmejob ser ud, vil en STX være et godt valg. STX er nemlig den gymnasiale uddannelse, som giver adgang til det største udvalg af videregående uddannelser, uanset om du for eksempel ønsker at blive læge, lærer, ingeniør eller drømmer om at arbejde med kommunikation og sprog. Alt afhængigt af den STX studieretning, du vælger, får du adgang til omkring 300 videregående uddannelser, så du har god mulighed for at komme ind på din drømmeuddannelse.

Tag den kortere vej til videregående uddannelser med HF-fag

HF er en 2-årig gymnasial uddannelse, som er et godt valg for dig, der drømmer om at fortsætte på en professionsbachelor- eller en erhvervsakademiuddannelse, eller som har været væk fra skolen i nogle år. På en HF er aldersgennemsnittet lidt højere end på STX, og selvom du også har adgang direkte fra 9. eller 10. klasse, kan dine klassekammerater være fra mange forskellige baggrunde. På en HF får du på første år en række obligatoriske fag og andet år vælger du en fagpakke, der passer til dig og dine uddannelsesønsker. Hos NGHF har du naturligvis dygtige studievejledere, som kan hjælpe dig med at tage de rigtige valg for dig, når det kommer til at vælge din fagpakke.

Har du brug for lidt ekstra tid, ro og støtte til at afslutte din studentereksamen, har du på Nørresundby Gymnasium og HF også mulighed for at tage den 3-årige HF 3. Besøg NGHF.dk, og læs meget mere om dine muligheder.