Business

I de store byer bor rigtig mange i små lejligheder, og langt de fleste studieboliger er under 50 kvadratmeter. Når man bor på lidt plads, kan indretningen være noget af en udfordring, og mange oplever sikkert frustration over ikke at have alt den plads, de drømmer om, eller som de måske er vant til hjemmefra.

Virksomhed

Møbelsalg

Adresse

Hobrovej 312, 9200 Aalborg

Telefon

23 43 95 23

E-mail

martin@moebelsalg.dk

Webside

https://moebelsalg.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 2. november

Kniber det med pladsen? Køb møbler i Aalborg

Slå koldt vand i blodet - vi har samlet en række tips og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af din lille bolig med møbler Aalborg.

Tænk i multifunktionalitet

Når man ikke har meget plads, bør man tænke i kreative løsninger. Her er det en god idé at investere i møbler, der har mere end ét formål. Indret dig således, at du eksempelvis har et klapbord i køkkenet, der både kan bruges som ekstra bordplads, når du laver mad samt til spisebord. Find en billig sovesofa med armlæn til salg, så du har både sofa og seng i et, hvilket kan være en oplagt løsning, hvis du bor i en etværelses- eller 1 ½ -værelseslejlighed.

Tænk ud af boksen, og sørg for at have nogle møbler, der kan bruges på flere forskellige måder. Eksempelvis kan du finde en taburet, som både kan bruges til at komme op i de høje skabe samt som en ekstra siddeplads, når du har gæster.

Tænk lodret frem for vandret

Når man ikke har meget gulvplads, bør man forsøge at holde det så frit som muligt. Ellers kommer man hurtigt til at føle sig klemt. Vælg derfor slanke møbler, som er lidt hævede fra gulvet. En anden helt essentiel løsning til de små boliger er at bruge højden - at tænke lodret frem for vandret. Og find så nogle møbler fra Aalborg, som kan gøre jobbet for dig.

Brug pladsen på din væg ved at hænge hylder, reoler og skabe op på væggen. Du kan eventuelt hænge hylder op helt oppe under loftet. På den måde kan du pakke ting væk i kasser, som du kan placere på hylderne - og vupti! Du har ekstra opbevaringsplads.

Pak tingene væk, når du ikke bruger dem

I de fleste lejligheder medfølger enten et depotrum eller et loftsrum, hvor man har mulighed for at pakke ting væk, når man ikke skal bruge dem. Sørg for at udnytte den mulighed, så de ting, du ikke bruger særlig ofte, ikke får lov til at optage unødig plads i din lejlighed. Pak sommertøjet væk, når det bliver vinter, og hav alt fra klapstole til surfbræt og andet gemt væk i dit depotrum. Så kan du altid finde det frem, når du skal bruge det.

Og ved du hvad det bedste er? Så kan du købe flere billige møbler i Aalborg, som du kan rotere rundt med, når du trænger til at kigge på noget nyt!