Annonce

Køb en brugt Toyota bil

Er du Toyota-fan, og går du og overvejer at købe en, så er der mange fordele ved at købe en brugt Toyota

Virksomhedsprofil 08. juli 2021

Er du Toyota-fan, og går du og overvejer at købe en, så er der mange fordele ved at købe en brugt Toyota. Men skal du handle brugt bil, skal du gøre det hos en forhandler, der sælger brugte biler. Køber du privat, kan du komme til købe katten i sækken, og det kan blive dyrt. Køber du derimod hos en forhandler, er bilen oftest gennemtjekket på kryds og tværs, rengjort fra yderst til inderst, og oftest kan du også få garanti.

Der kan være flere grunde til at købe brugt, når du skal handle bil. Og selvfølgelig er der både fordele og ulemper ved at købe brugt frem for at købe en ny bil.

Fordele og ulemper ved at købe en brugt Toyota

Den mest åbenlyse fordel ved at købe en brugt Toyota – eller en hvilken som helst anden brugt bil – er selvfølgelig prisen. Men kig dig for. For selvom prisen måske er væsentlig lavere end ved en ny bil, så kan der være flere uforudsete udgifter.

Også selvom du køber hos en forhandler, hvor bilen er gennemtjekket, inden den bliver sat til salg igen, kan der hurtigt komme reparationer på den.

Men på den korte bane skal du af med færre penge. Derfor kan du også få en større model og/eller en større og bedre udstyrspakke, end hvis du køber en ny Toyota.

Og hvis du ikke kører så meget, eller hvis du forventer at skifte bil igen inden for kort tid, vil værditabet være langt mindre på en brugt bil end på en fabriksny bil.

Til gengæld får du sidste nye teknologi, længere tids garanti og ofte også en bil, der kører længere på literen, hvis du køber en ny Toyota model.

Prut om prisen

Det kan godt betale sig at prutte om prisen, når du handler brugt bil. Det kan enten være ved at få noget ekstra udstyr med i prisen, eller det kan være et direkte nedslag i prisen. Især sidst på måneden kan du være heldig, at forhandleren er til at snakke med, for at han/hun kan nå månedens salgsmål.

Vælger du en brugt Toyota, er du sikker på at få en bil, der er sikker, miljørigtig og pålidelig. For det er egenskaber, som Toyota biler er kendt for – nye som gamle modeller. Og de udvikles hele tiden. Så du kan med fordel købe en brugt Toyota og så udskifte den kort tid efter til en nyere brugt model.

MTH Biler

Hjortkjærsvej 12, 9600 Aars

Telefon:
9862 3800
Website:
https://www.mthbiler.dk/
Annonceret indhold

Nyeste