Business

Det danske modebrand Ganni leverer tøj til den modebevidste kvinde. Kender du ikke allerede det populære brand, så kan du forvente kvalitet og skandinavisk minimalisme, når du shopper fra dette tøjmærke.

Virksomhed

Tiffany

Adresse

Bispensgade 6, 9000 Aalborg

Telefon

+45 98 12 30 38

E-mail

info@tiffany.dk

Webside

https://www.tiffany.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. december

Køb Ganni tøj til din vintergarderobe

Tøj fra Ganni er ideelt til vintergarderoben, da brandet skaber unikke og vamsede striktrøjer. Du får dog også kjolerne til den næste julefrokost. Her findes kjoler i feminine snit og i både neutrale og mere modige farver.

Fra mærket finder du altså alt fra basic wear til feminine hverdags- og festlooks. Mix strik og kjoler med læderbælter og skab et unikt og personligt look. Tilføj flotte herresko, og du har et smukt skandinavisk udtryk.

Hvis du er til et tilbagelænet og elegant look, så køb Ganni tøj. Tøj fra brandet er af høj kvalitet og vil med garanti tilføre elegance og coolness til din garderobe denne vinter.

Køb gavekort til hende denne jul

Julegaveræset kan være en svær og for nogen lidt udfordrende tid. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give din kæreste eller datter i gave, så køb gavekort til hende. Et gavekort til hende giver frihed til selv at vælge - og lidt ekstra luksus i hverdagen.

Et gavekort sætter dig samtidig fri fra at vælge imellem de mange modeller i butikken. I stedet kan den glade modtager af et gavekort helt selv vælge tøj fra Ganni i henhold til hendes helt egen stil.

Ganni tilbyder nemlig tøj, der appellerer til mange kvinder, yngre såvel som ældre. Tøj fra Ganni er altid designet med henblik på tidløshed og klassiske snit. Disse egenskaber er måske, hvad der gør det danske tøjmærke så populært i disse år.

Find Ganni i butikken eller shop online

Op til julen kan det måske være svært at finde tid til juleshoppingen. Derfor kan du også handle tøj fra Ganni online. Herved får du nemt gaver, eller lækre vinterkøb til din garderobe, tilsendt til din adresse. Væk er stressen midt i juletravlheden. I stedet skal du blot nyde dine nye smukke indkøb.

Er du mere til den fysiske butik, så finder du selvfølgelig fortsat Ganni i lokale butikker nær dig. I butikken kan du bl.a. få lov at prøve de nyeste modeller, ligesom at du kan mærke stoffet selv mellem fingrene. Du kan desuden ved selvsyn opleve modellerne i de forskellige farver.

Hvordan du har lyst til at shoppe er helt op til dig. Men gør dig selv en tjeneste, og gå ikke glip af unikke køb fra Ganni til hende denne vinter.