Business

Vi kommer her tre gode råd til den lange køretur med børnene.

Virksomhed

FDM

Adresse

Firskovvej 32, 2800 Kgs. Lyngby

Telefon

7013 3040

Webside

https://fdm.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. marts

Kør selv ferie med børn

Hvordan overlever man de mange timer i bil på kør selv ferien? Der er kø overalt, børnene slås og skriger på bagsædet, benzinen er dyr, og det er kedeligt at sidde i bilen.

Vi giver her et par tips og tricks til at komme godt frem til feriedestinationen.

Mad

Vi kender alle mad fra rastepladserne, det har lagt i montre hele dagen, og ser ikke indbydende ud. Forbered derfor mad hjemmefra. Her er det vigtigste at sørge for at opbevare madvarerne efter rette temperatur.

Til dette medbringes en køletaske med køleelementer eller frosne vandflasker. Tasken fyldes derefter op med de lækre ting som pølsehorn, sandwichs og pizzasnegle. Det smarte ved disse ting er, at de kan holde sig friske og lækre i lang tid under de rette forhold.

Med disse medbragte madvarer slipper du for at købe ind på de dyre tankstationer eller restauranterne, der ligger på rastepladserne.

Underholdning

At sidde i en bil i flere timer, imens man drøner sydpå ned af AutoBahn, er ikke altid lige sjovt. Førhen plejede man at lege forskellige lege som gæt et dyr, tælle nationaliteter på andre nummerplader, kortspil, bøger med mere. I dag har de fleste tablets eller smartphones, som bruges til spil. Dog er der ingen wi-fi på motorvejene eller data i udlandet.

Det har Viaplays streamingtjeneste heldigvis en løsning på. Her er det muligt at downloade film og serier ned på din tablet eller smartphone. Derved er underholdningen til børnene sikret, når de holder serie maraton på bagsædet.

Bil

Bilferie i sommervarmen mod sydens sol kræver meget af din bil. Skal turen gå som smurt, er det vigtigt at tjekke op på, om din bil har det rette dæktryk og mønster. En god idé er at se, hvad FDM anbefaler, samt hvordan du kan følge op på det her. Har du en ældre bil, eller er du nervøs for, at der kan være noget galt med bilen så få tjekket op hos en mekaniker med et eftersyn af bilen. En god ide er at gøre dette i god tid inden afrejsen.