Business

Efteråret er ved at være over os, og de danske byer overstrømmes atter engang med studerende fra nær og fjern. Aalborg er ved at etablere sig som en af de større studiebyer i Danmark, og det er ikke uden grund. I Aalborg kan du nemlig bo billig, og samtidig få del i alle studielivets glæder.

Virksomhed

Harald Nyborg

E-mail

postordre@harald-nyborg.dk

Webside

https://www.harald-nyborg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. august

Kom godt i gang med studierne i Aalborg

Find en lækker studiebolig i Aalborg

Det er det samme ved hver studiestart. De nye studenter kæmper om at komme ind på boligmarkedet. Mange ender med at måtte sove på sofaen hos venner og bekendte i flere måneder, før de er så heldige, at de finder et ledigt værelse. Sådan er det i hvert fald i Aarhus og København. Som studerende i Aalborg møder du ikke helt det samme problem.

I Aalborg har de fleste nye studerende gode chancer for at finde en passende studiebolig til en pris, som de faktisk kan betale. Faktisk ligger ventetiden på studieboliger kun mellem 3-6 måneder i gennemsnit. Når studieboligen er på plads, så kan det være, at der kræves nogle finjusteringer, inden boligen føles som et hjem. Hvis man som ny studerende ikke har pakket værktøjskassen med hjemmefra, så er det godt at vide, at man kan skaffe alt det, som man har brug for i Harald Nyborg. Et besøg i den lokale Harald Nyborg giver enhver trængende alt det værktøj, som man måtte have brug for.

Aalborg Universitet er også kendt for at have et rigtig godt studiemiljø. Det er stor fokus på, at man arbejder sammen med andre, hvilket betyder, at en studerende er godt rustet til at lykkes på arbejdsmarked, når studierne er slut.

Aalborg - også for dig med boligdrømme

I Aalborg får man mere for pengene, når det kommer til bolig. I hvert fald, hvis man sammenligner med de andre store byer i Danmark. Når man så også kommer til at bo i en by, hvor der er stort fokus på kultur, tilgang til grønne områder og et godt bymiljø, så er Aalborg et godt valg for dig med boligdrømme. Hvis man har hænderne godt skruet på, så kan man finde et boligkup, hvor man kan sætte boligen i stand, lige som man ønsker det.

Det er ikke altid der skal så meget til, før en lidt slidt lejlighed føles om ny. Uanset om det er en studiebolig, eller om man flytter på grund af arbejde, så er det nødvendig at skabe et hyggelig hjem. Ens hjem er der, hvor man slapper af, og samler energi Det er derfor vigtigt, at man skaber en indretning, hvor man har lyst til at være. Hvis dette kræver, at man maler væggene eller sliber et gulv, så gør man det. Heldigvis så finder man både udstyr og værktøj i den lokale Harald Nyborg.

Hvis muligheden er der, så kan det være skønt at sætte sit helt personlig præg på ens nye hjem. Hvad med at male den ene væg i skrigende gult? Hvis ikke man er til skrigende farver, så kan man også indrette hjemmet med unikke møbler eller mere afdæmpede farver. I Aalborg findes der mange gode loppemarkeder, hvor man kan gå på jagt efter guld.